DOMICA

Domica, Rent a home

De verhuurmakelaars van Domica Nederland zijn specialist in de verhuur en het beheer van woningen en er zijn verschillende Domica vestigingen door heel Nederland. Domica is van alle (woon)markten thuis en verhuurt al meer dan 20 jaar woningen, appartementen, studio’s en kamers voor particulieren, institutionele beleggers en vastgoedbeleggers.

Advies en hulp bij verhuur
Bent u een particuliere verhuurder? Dan helpen wij u graag om uw woning in een zo voordelig mogelijke staat te verhuren aan een betrouwbare huurder. Voor huurders zoeken we een geschikte woning en proberen elke kandidaat zo goed mogelijk te matchen aan het huidige aanbod en aan de eisen van de verhuurder.

Verhuurmakelaar die helpt van A-Z
Domica adviseert zowel huurders als verhuurders en regelt het hele (ver)huurproces, van A-Z. Wij zorgen voor de marketing, geschikte kandidaten, bezichtigingen, huurcontracten, check-in en check-out en alle administratie die daarbij hoort. De verhuurder hoeft dan alleen te kiezen uit een aantal gescreende kandidaten en de huurder weet bij alle stappen precies wat de status is van het huurdossier en wat hij/zij kan verwachten.

Domica Vastgoedmanagement
Onze verhuurders kunnen er ook voor kiezen om het beheer en de financiële administratie van een woning uit te besteden aan Domica Vastgoedmanagement. De verhuurder hoeft dan niets te doen bij klein onderhoud of calamiteiten. De huurder neemt daarvoor direct contact op met Domica Vastgoedmanagement.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!