PROFIJT MEUBEL

Franchise-organisatie op het gebied van de (detail)handel in meubelen en aanverwante artikelen.

REDDY KEUKENS

Wir sind REDDY! Al bijna 30 jaar en 90 showrooms in Europa.

Bij REDDY werken we met echte ondernemers die gaan voor de klant. Dat is REDDY. Er zijn inmiddels 20 vestigingen in Nederland. Wij doen alles voor de droomkeuken van onze klanten. Behalve ongeloofwaardige korting geven. Onze klanten krijgen direct onze beste prijs. En die is altijd scherp. We kopen onze keukens Europees in onder de naam REDDY en ook de apparatuur worden groot ingekocht. Ook je eigen REDDY vestiging beginnen en deel uitmaken van de grootste keukenformule van Europa? Neem dan snel contact op!

SANIDROME

Speciaalzaken op het gebied van sanitair en centrale verwarming waar kwalitatief hoogstaande producten in combinatie met deskundig advies en vakkundige installatie worden aangeboden onder de slogan “de betere badkamer”.

Grando

Grando Keukens & Bad is een landelijk opererende franchiseformule, waarbij de
ondernemers centraal staan. Onze franchisenemers kunnen profiteren van een professionele
retail organisatie, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op de klant. De focus ligt op het
verkopen van keukens én badkamers in het midden-/ hoog segment.

DE WOONSPECIALIST

De Woonspecialist is hét adres in de buurt voor vloer-, wand- en raamdecoratie. Wij hebben een zeer compleet en actueel assortiment. Door collectief in te kopen, wordt de inrichting van de woning van de klant niet alleen heel bijzonder, maar ook tegen een scherpe prijs geleverd.

Wij leveren alijd maatwerk en omdat we service belangrijk vinden, wordt het aanbrengen en plaatsen van de aankopen door onze eigen mensen verzorgd. Kortom: bij De Woonspecialist heb je te maken met gepassioneerde vakmensen de garant staan voor zorgeloos genieten.