De Steenmasters

FRANCHISEN BIJ DE STEENMASTERS

WORD FRANCHISENEMER BIJ DE STEENMASTERS FRANCHISE!

Het probleem: Stenen en bestratingsoppervlakken worden na een bepaalde tijd lelijk en glad door verwering, algen en korstmossen.

De oplossing: DE STEENMASTERS bereiden de oppervlakken duurzaam voor. Terwijl hogedrukreinigers de steen alleen afspoelen en opruwen, waardoor deze nog vatbaarder wordt voor vuil, reinigen en desinfecteren DE STEENMASTERS de steen volledig en impregneren deze achteraf. De stenen oppervlakken worden dus niet weggegooid, maar blijven behouden.

Klanten besparen ongeveer 75% in vergelijk met het vervangen van de bestrating. Dit verkoopargument leidt tot een sterke interesse.

Het marktpotentieel: DE STEENMASTERS bedienen ongeveer 6.500 bouwplaatsen per jaar en genereren daarmee een netto-omzet van ongeveer € 8,5 miljoen. Onze klantenkring bestaat uit huiseigenaren, waarvan maar liefst 65% gepensioneerd is en dus niet gevoelig is voor economische schommelingen.

DE VOORDELEN VAN DE STEENMASTERS

Als franchise-partner kunt u profiteren van talrijke voordelen. We bieden een lage investering, snelle afschrijving en processen geoptimaliseerd tot in het kleinste detail. Dankzij grootschalige inkoop en eigen merken kunnen we de beste inkoopprijzen genereren, waardoor het bedrijfsmodel uiterst winstgevend is. In veel gevallen wordt de investering al in de eerste maanden terugverdiend. We zorgen voor uitgebreide voorbereiding, waardoor u direct van start kunt gaan en omzet kunt genereren.

WERKZAAMHEDEN FRANCHISENEMER

DE STEENMASTERS franchise – de experts in het duurzaam herstellen van steenoppervlakken. In plaats van de steenoppervlakken voor veel geld te vervangen, herstellen en desinfecteren we de steenoppervlakken volledig. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van onze klanten. Onze service stelt klanten in staat om ongeveer 75% te besparen in vergelijking met het aanschaffen van nieuwe bestrating.

Via de website en het hoofdkantoor komen klantaanvragen binnen, deze worden doorgezet naar de franchisenemer. De franchisenemer bezoekt de klant, legt een proefoppervlak aan en laat aan de klant zien hoe effectief het is. Vervolgens bereidt de franchisenemer de offerte ter plaatse voor. Na acceptatie zorgt de franchisenemer voor professioneel herstel van steenoppervlakken, gebruikmakend van gespecialiseerde apparatuur. Hier gaat het om het reinigen van de bestrating  met hoge druk en heet water, het afzuigen van het geproduceerde vuile water en oud voegmateriaal, het desinfecteren en impregneren van oppervlakken en het voorkomen van aantasting door algen of mos. Ook zorgt de franchisenemer voor het opvullen van de voegen met het kwartszand of speciaal voegmateriaal.

Aan welke eisen moet een Franchise partner voldoen?

Om een succesvolle franchisepartner te worden bij DE STEENMASTERS, zijn ambachtelijke vaardigheid, technisch inzicht, fysieke fitheid, sociale vaardigheden en een ondernemersgeest enkele belangrijke voorwaarden. Ook als zij-instromer zonder voorkennis bent u van harte welkom. Met onze intensieve theoretische en praktische training zorgen we ervoor dat u alle nodige kennis en vaardigheden opdoet om succesvol een eigen regio te exploiteren. U ontvangt een exclusief verzorgingsgebied met

ONDERSTEUNING VANUIT DE STEENMASTERS FRANCHISE

Als franchisepartner kunt u rekenen op onze volledige ondersteuning op alle vlakken.

– Financiële planning (investeringsschema, omzet- en kostenplan)

– Mogelijkheid tot leasing / betaling in termijnen

– Overname van overnachtingskosten na het eerste gesprek om het bedrijfsmodel persoonlijk te leren kennen in het hoofdkantoor (van toepassing voor langere reizen)

– Intensieve training in theorie, praktijk en verkoop

– Centrale orderafhandeling

– Gedetailleerde systeemhandleiding (inclusief tutorials / video’s)

– Eigen marketingafdeling

– Ondersteuning bij organisatie, administratie en boekhouding

– Exclusieve territoriale bescherming

Bent u geïnteresseerd in een vervolgstap? Laat hieronder uw gegevens achter, zodat we snel contact met u kunnen opnemen.

TOPP

Onafhankelijke Nederlandse franchiseformule (familiebedrijf). Gespecialiseerd in dieptereiniging van toiletgroepen en het wekelijks onderhoud daarvan. Bovendien diverse huur- en servicemodellen en groothandel in hygiëneproducten. Zie voor meer informatie op onze website: http://www.topp.nl