Hovingh & Partners

We helpen mensen en organisaties bij het behalen van uitzonderlijke verkoop- en onderhandelresultaten. Met een sterke nadruk op het begrijpen van persoonlijkheidsstijlen en managementcoaching. Op basis van ’s werelds meest effectieve methoden, overgebracht door ervaren consultants, realiseren we meetbare groei en sterke resultaatverbetering.

Sales Improvement Group

Sales Improvement Group helpt je aan nieuwe klanten, omzetverbetering en het vergroten van marges. We doen dit door middel van het optimaliseren van jouw verkoopprocessen, het coachen van directie en medewerkers, en het geven van trainingen.

KENNETH SMIT

Kenneth Smit zorgt als marktleider al meer dan 30 jaar voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dat doen we o.a. met praktijkgerichte en commerciële trainingen die binden en boeien en bijdragen aan het bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers en een succesvolle carrière van onze deelnemers.

Wij richten ons op het verhogen van efficiency en effectiviteit van organisaties & individuen waardoor het resultaat van deze partijen kan groeien en men de juiste keuzes kan maken op basis van continuïteit en onderlinge verbinding. Om te werken aan deze groei is er verandering nodig. Kenneth Smit begeleidt deze veranderprocessen, zowel op individueel- als op groepsniveau en creëert hiermee succes voor alle partijen.

Trainen bij Kenneth Smit vraagt daarom om lef en zelfvertrouwen. De lat ligt hoog. Voor onze deelnemers die er trots op mogen zijn dat ze de confrontatie met zichzelf aandurven; voor onze opdrachtgevers, managers en human resource professionals die durven investeren in een beter bedrijfsresultaat.

ABACUS BIJLESINSTITUUT

ABACUS helpt sinds 1993 leerlingen en studenten van alle klassen en alle opleidingen met alle vakken door individuele bijlessen bij de leerling thuis. Van basisschool tot voortgezet onderwijs en hoger/wetenschappelijk vervolgonderwijs. Dit is de beste manier voor de leerling om zo snel mogelijk succes te boeken. U werft bijlesdocenten en koppelt die aan leerlingen die bijles vragen. U kunt met behulp van de know-how van ABACUS en de individuele ondersteuning succesvol uw weg naar zelfstandigheid afleggen, zonder u met de gebruikelijke problemen van een startende ondernemer te belasten. ABACUS is met circa 100 franchisepartners in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland en Frankrijk een ervaren en succesvolle franchisegever. ABACUS helot u bij de startfase en bij het lopende bedrijf.