RE/MAX

RE/MAX is de nummer 1 in de makelaardij wereldwijd en ook in Europa.

RE/MAX introduceert een revolutionaire manier van werken in de makelaardij: het Broker-Agent model. Dit is het model waarbij zelfstandige makelaars (agents) aansluiten bij een kantooreigenaar (broker/owner). Door de bekende merknaam, het gezamenlijk optrekken, het delen van lokale marktkennis, het inzetten van de nieuwste technologieën en de beste trainingen is het voor de aangesloten makelaar of kantooreigenaar de beste kans om succesvol te zijn.

RE/MAX heeft een uitgebreid opleidingsaanbod voor zowel de ervaren makelaar, als ondernemers die geen of beperkte ervaring hebben in de makelaardij.

Zoek jij als kantooreigenaar uitbreiding in jouw dienstverlening of wil je als makelaar een goed verdienmodel in de makelaardij?

Neem dan contact met ons op!

DOMICA

Domica is een landelijk opererende franchiseorganisatie op het gebied van huur, verhuur en beheer van onroerend goed. Domica is opgericht door zes ervaren ondernemers die ook eigen vestigingen besturen. Naast het feit dat de (ver)huurmarkt momenteel erg interessant is, maken de proactieve en persoonlijke benadering van Domice het verschil met andere verhuurmakelaars. Alle benodigde onderdelen van de Domica-formule; inrichting van de vestiging, de marketing, de commerciële benadering van (ver)huurder, het gebruik van internet en de administratie worden ter beschikking gesteld.