RE/MAX

RE/MAX is de nummer 1 in de makelaardij wereldwijd en ook in Europa.

RE/MAX introduceert een revolutionaire manier van werken in de makelaardij: het Broker-Agent model. Dit is het model waarbij zelfstandige makelaars (agents) aansluiten bij een kantooreigenaar (broker/owner). Door de bekende merknaam, het gezamenlijk optrekken, het delen van lokale marktkennis, het inzetten van de nieuwste technologieën en de beste trainingen is het voor de aangesloten makelaar of kantooreigenaar de beste kans om succesvol te zijn.

RE/MAX heeft een uitgebreid opleidingsaanbod voor zowel de ervaren makelaar, als ondernemers die geen of beperkte ervaring hebben in de makelaardij.

Zoek jij als kantooreigenaar uitbreiding in jouw dienstverlening of wil je als makelaar een goed verdienmodel in de makelaardij?

Neem dan contact met ons op!

DOMICA

Domica, Rent a home

De verhuurmakelaars van Domica Nederland zijn specialist in de verhuur en het beheer van woningen en er zijn verschillende Domica vestigingen door heel Nederland. Domica is van alle (woon)markten thuis en verhuurt al meer dan 20 jaar woningen, appartementen, studio’s en kamers voor particulieren, institutionele beleggers en vastgoedbeleggers.

Advies en hulp bij verhuur
Bent u een particuliere verhuurder? Dan helpen wij u graag om uw woning in een zo voordelig mogelijke staat te verhuren aan een betrouwbare huurder. Voor huurders zoeken we een geschikte woning en proberen elke kandidaat zo goed mogelijk te matchen aan het huidige aanbod en aan de eisen van de verhuurder.

Verhuurmakelaar die helpt van A-Z
Domica adviseert zowel huurders als verhuurders en regelt het hele (ver)huurproces, van A-Z. Wij zorgen voor de marketing, geschikte kandidaten, bezichtigingen, huurcontracten, check-in en check-out en alle administratie die daarbij hoort. De verhuurder hoeft dan alleen te kiezen uit een aantal gescreende kandidaten en de huurder weet bij alle stappen precies wat de status is van het huurdossier en wat hij/zij kan verwachten.

Domica Vastgoedmanagement
Onze verhuurders kunnen er ook voor kiezen om het beheer en de financiële administratie van een woning uit te besteden aan Domica Vastgoedmanagement. De verhuurder hoeft dan niets te doen bij klein onderhoud of calamiteiten. De huurder neemt daarvoor direct contact op met Domica Vastgoedmanagement.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!