SHOEBY FASHION

Shoeby Fashion is een succesvolle winkelformule voor dames-, heren- en kinderkleding. Het assortiment bestaat uit vrijetijdskleding in het midden prijssegment. De collectie is opgebouwd uit private labels. Winnaar van NFV Franchise Trofee 2004.

INTERSPORT

Internationale organisatie met wereldwijd ruim 4500 vestigingen. Er wordt een breed en diep assortiment geboden voor de actieve sporter. In Nederland marktleider met een marktaandeel van ca. 22%. Heldere communicatie, advies, produkt en prijs staan centraal.

APPEL & EI FRANCHISE

Sinds 2003 bieden wij klanten een winkelervaring die niet alleen draait om mooie koopjes, maar ook om een goed gevoel. Bij Appel & Ei draait alles om de klant, om kwaliteit, stijl en natuurlijk om delen: hergebruik van mooie kleding. We vinden het belangrijk dat iedereen die onze winkel binnenwandelt zich welkom voelt en op z’n gemak kan rondneuzen. Op zoek naar die ene perfecte broek, een unieke top of accessoires die een outfit helemaal afmaken, of nog leuker, om verrast te worden door zoveel moois. En niet te vergeten, de klant kan zelf ook een zakcentje verdienen door eigen kleding bij ons te verkopen.