VERHAGE

Moderne fastservice keten, bestaande uit meer dan veertig allround eetgelegenheden, gevestigd in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Zeeland, met een uitgebreid assortiment voor lunch, diner en alles daartussenin. Vanuit het hoofdkantoor in Zwijndrecht wordt brede ondersteuning geboden op het gebied van marketing, juridische zaken, boekhouding, inkoop en operationele zaken. De Verhage formule heeft een eigen groothandel: Verhage Foodservice.

MCDONALD’S

McDonald’s is op dit moment niet actief op zoek naar nieuwe franchisenemers en heeft aangegeven op dit moment geen informatie-aanvragen in behandeling te nemen.

100% klantgerichte restaurantorganisatie, vastbesloten om de nummer één doelstelling van McDonald’s blijvend te realiseren: 100% gasttevredenheid. McDonald’s is winnaar van de Franchise Trofee 2006.

MR. SUSHI

Mr. Sushi staat voor kwalitatief hoogwaardige sushi en innovatie op het gebied van Food & Delivery. We geven de consument een goede prijs/kwaliteit verhouding en hebben een frisse, moderne uitstraling.
We bereiden mooie unieke sushi boxen en gerechten volgens vast recept. Van Groningen tot Maastricht zijn we 19 vestigingen groot. In 2020 groeien we tot 30 vestigingen en professionaliseren we ons concept tot op de rijstkorrel.

PINOCCIO

PINOCCIO Restaurants voeren een Europese keuken met een accent op Italiaanse gerechten en presenteren zich als “Familie-restaurants met een kindvriendelijk karakter en een gunstige prijsstelling”.

HEINDE & VER

De restaurantformule Heinde & Ver bestaat sinds juli 2017.
Begin 2019 gevestigd op 8 locaties.

Bij Heinde & Ver kan je grenzeloos genieten van kleine gerechtjes én dranken voor een leuke prijs.
Van maandag tot en met donderdag € 34,50 en in het weekend € 39,50 per persoon.
Alles is een sfeervolle, ongedwongen en hartelijke omgeving.

DOPPIO ESPRESSO

Doppio Espresso is een plek waar mensen samenkomen die op zoek zijn naar kwaliteit en deze kunnen waarderen. Door veel te investeren in de kennis van de producten en de kwaliteit van de grondstoffen, streven wij ernaar elke gast een unieke smaakbeleving te geven. Bij Doppio Espresso draait het om de beleving van de gast. Elke kop koffie, elke kop thee, elk broodje wordt speciaal voor jou gemaakt. Vanuit deze filosofie werkt iedereen die bij Doppio Espresso betrokken is elke dag aan het bereiken van het ultieme doel: de beste zijn in kwaliteit, service en beleving.

EAZIE

Eazie is één van de grootste en snelgroeiende healthy food ketens van Nederland! Stap met zekerheid in dé healthy food groeimarkt die zich de komende jaren steeds verder ontwikkeld.

Samen maken wij het voor iedereen makkelijk om op zijn of haar eigen manier te genieten van lekker én gezond eten. Van de lekkerste poké bowls, verse wok maaltijden bomvol groenten en gezonde wraps tot vitaminerijke smoothies. Jouw gasten kiezen hun favoriete gerechten uit het menu of gaan voor create your own. Vlees, vis, vegan, glutenvrij, halal, eiwitrijk of caloriearm, alles is mogelijk en wordt à la minute bereid met de meest verse ingrediënten en heerlijke Asian flavours.

Jouw gasten genieten in je prachtige restaurant, onderweg (take-away) of lekker thuis op de bank als ze hun bestelling laten bezorgen. Eazie is multicultureel, gezond en goed betaalbaar. 

Of je nu kiest voor een volledig restaurant (eat-in, take-away en delivery) of een delivery vestiging; met de ondersteuning van de bewezen ijzersterke en succesvolle Eazie formule sta je sterker.

ETEN MET GEMAK

Eten met gemak!
Wie zijn wij? Wij zijn Eten met gemak!
Een verse maaltijdservice die lekkere en gezonde maaltijden bij consumenten aan huis levert. Wij selecteren alleen de meest verse ingrediënten uit het seizoen om voor onze klanten een smaakvol en gevarieerd assortiment verse maaltijden samen te stellen en aan huis te bezorgen.

Zelfstandig ondernemen met Eten met gemak!
In onze samenleving is er een groeiend aantal ouderen en andere hulpbehoevenden. Veel ouderen willen graag, of moeten vanwege overheidsredenen, zolang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Om dit te kunnen blijven doen hebben ouderen behoefte aan wat extra hulp aan huis. Deze ondersteuning wordt vaak in de eerste plaats gezocht in het verzorgen van de warme maaltijd. Helaas is er niet altijd iemand in de omgeving die tijd heeft om dit te verzorgen. Met onze koelverse maaltijdenservice kan Eten met gemak hierin uitkomst bieden.

Als franchisenemer ben je zelfstandig ondernemer onder de vlag van Eten met gemak. Je staat er dus niet alleen voor. Je bent verantwoordelijk voor het bezorgen van de bestellingen bij je klanten. Daarnaast zorg je ervoor dat de bestellijsten van je klanten in het bestelsysteem worden gezet en factureer je de afgenomen producten. Tot slot is één van je belangrijkste taken het verzorgen van de promotie. Er wordt van je verwacht dat je grote inzet toont om Eten met gemak in je eigen regio tot een succes te maken. Franchisenemen bij Eten met gemak vereist een betrekkelijk lage startinvestering en biedt perspectief op mooie opbrengsten. Bovendien is het door het vele contact met de klanten een dankbare, leuke en unieke manier om zelfstandig te ondernemen.

Enthousiast?
Ben je enthousiast om samen met ons te ondernemen?
Neem dan contact met ons op.

Wij maken graag een afspraak met je voor een kennismakingsgesprek, waarbij wij Eten met gemak verder aan je zullen toelichten. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Wie weet kunnen wij jou binnenkort verwelkomen als nieuwe collega-ondernemer!

FEBO

Verkoop van dagverse kwaliteitssnacks via loketautomaten. Beperkt assortiment met hoge omzetsnelheid. Verkoop van ijs, frites en frisdrank via balieverkoop.

BUFKES

Bufkes is een unieke formule met als basisassortiment warm- en koud belegde broodjes. In de Bufkes formule is het Bourgondische thema duidelijk herkenbaar. De inrichting en presentatie zijn traditioneel en ambachtelijk. Tegelijk straalt Bufkes gezelligheid uit en wordt er enkel gewerkt met eerlijke en verse producten.
Het uitgangspunt daarbij is een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding.