Meet & Ribs

Meet & Ribs brengt mensen bij elkaar. Met de bourgondische proeverij en het kwaliteitsvlees van de grill wordt avondvullend dineren een ware beleving.

Ook voor lunch en take-away kun je terecht bij Meet & Ribs: hét restaurant voor de echte vleesliefhebber!

Meet & Ribs Franchise stelt aan de franchisepartner een complete, succesvolle formule ter beschikking. Als franchisepartner kun jij je volledig focussen op jouw Meet & Ribs restaurant, lokaal ondernemen en gastgericht werken, terwijl de franchisegever alle zaken zoals marketing, reclame, administratie, inkoop en dergelijke regelt. Meet & Ribs Franchise is met name geschikt voor de startende ondernemer.

Op dit moment zijn wij op zoek naar ondernemers voor nieuw te openen vestigingen in Gelderland, Noord-Brabant, Limburg en Utrecht.

Wil jij een succesvolle ondernemer worden bij een mooie formule? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag met je in gesprek!

GREET

Greet is een onderdeel van Accor Hospitality Nederland n.v.

ACCOR: De kunst van gastvrijheid kent geen grenzen – van Budget tot Luxury en van Lifestyle tot Collection merken.
Reizen en verblijven om overal geïnspireerde ervaringen op te doen. We durven gastvrijheid te laten beleven, niet als een plaats of dienst, maar oneindig verbonden momenten.
Of je nu wilt wonen, werken of spelen. Accor wereldwijde speler in Hospitality met 40 Hospitality merken verdeeld over 5.200 Hotels in 110 landen met 760.000 kamers.

TRIBE

Tribe is een onderdeel van Accor Hospitality Nederland n.v.

ACCOR: De kunst van gastvrijheid kent geen grenzen – van Budget tot Luxury en van Lifestyle tot Collection merken.
Reizen en verblijven om overal geïnspireerde ervaringen op te doen. We durven gastvrijheid te laten beleven, niet als een plaats of dienst, maar oneindig verbonden momenten.
Of je nu wilt wonen, werken of spelen. Accor wereldwijde speler in Hospitality met 40 Hospitality merken verdeeld over 5.200 Hotels in 110 landen met 760.000 kamers.

MÖVENPICK

Mövenpick is een onderdeel van Accor Hospitality Nederland n.v.

ACCOR: De kunst van gastvrijheid kent geen grenzen – van Budget tot Luxury en van Lifestyle tot Collection merken.
Reizen en verblijven om overal geïnspireerde ervaringen op te doen. We durven gastvrijheid te laten beleven, niet als een plaats of dienst, maar oneindig verbonden momenten.
Of je nu wilt wonen, werken of spelen. Accor wereldwijde speler in Hospitality met 40 Hospitality merken verdeeld over 5.200 Hotels in 110 landen met 760.000 kamers.

ELLIS

Ellis is een trendy en innovatief Belgisch restaurantmerk opgericht in 2011. “It is not just another burger brand” – Ellis heeft naast de geroemde signature burgers een high level assortiment van meat- & plant based comfort food met een creatieve, unieke twist. Het merk telt 21 locaties verspreid over België, Nederland en Frankrijk, die zich situeren op drukbezochte toplocaties, vaak in historische stadscentra. Ellis onderscheidt zich van de concurrentie door zijn uniek productaanbod, in een trendy interieur, tegen een competitieve prijs. De flamed grilled oven en het bottleless systeem zorgen voor een ongekende operationele winst.

McGallery Hotels

McGallery is een verzameling legendarische boektiekhotels om de wereld te ontdekken en biedt een heerlijke en unieke ervaring geïnspireerd door de lokale essentie van het hotel en zijn authentieke verhaal.

T ZUSJE

t Zusje is een concept waarbij gasten kunnen genieten van kleine complete gerechtjes die je de hele avond kunt bestellen voor een vaste prijs. Het concept is een combinatie van een restaurant en een buffet-restaurant: men wordt aan tafel bediend, maar heeft het voordeel van een buffet omdat men alles kan proberen en kan eten waar men op dat moment behoefte aan heeft.

Gasten komen naar ’t Zusje om heerlijk ongedwongen avondvullend bourgondisch te genieten.

Het concept maakt eten bij ’t Zusje een sociale gebeurtenis. De placemats van de gasten vormen tegelijkertijd de menukaart en per tafel is er sprake van een bestelstrookje. Dit strookje kan men rond laten gaan, waardoor interactie ontstaat tussen de gasten over het eten en wat te bestellen.

De gasten worden aan tafel bediend en de keuken zorgt ervoor dat de bestelling van een tafel in één keer geserveerd wordt. Gasten kunnen per ronde 2 gerechtjes bestellen, in elke willekeurige volgorde.

Door het sociale aspect leent het concept zich zeer goed voor o.a. groepen, families, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten, maar zeer zeker ook voor het romantische duo.

De gasten hebben keuze uit 55-60 verschillende (tapas)gerechten. ’t Zusje heeft een klassieke kaart maar wel met een moderne twist. Bij het “Rondje groen” vindt men diverse vegetarische gerechten . Ook biedt ’t Zusje haar menukaarten aan in verschillende taalversies. Tevens zijn er ook tapasstrookjes beschikbaar voor diverse dieetwensen.

VERHAGE

Moderne fastservice keten, bestaande uit meer dan veertig allround eetgelegenheden, gevestigd in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Zeeland, met een uitgebreid assortiment voor lunch, diner en alles daartussenin. Vanuit het hoofdkantoor in Zwijndrecht wordt brede ondersteuning geboden op het gebied van marketing, juridische zaken, boekhouding, inkoop en operationele zaken. De Verhage formule heeft een eigen groothandel: Verhage Foodservice.

KWALITARIA

Als franchisenemer bij Kwalitaria ben je zelfstandig ondernemer en draag je met trots het merk uit naar de gasten. Vanuit onze formule kun je rekenen op de beste marketing, inkoop en ondersteuning. Ondersteuning zowel voor winkelverkoop alsmede online verkoop. Wij kijken niet alleen naar de behoeftes van vandaag, maar ook naar morgen. Je bevindt je in een groot netwerk van collega-ondernemers, een bron aan kennis en ervaring om van te profiteren.