VAN BRUGGEN ADVIESGROEP

Al meer dan 40 jaar bouwt Van Bruggen Adviesgroep onafhankelijk aan een sterk, landelijk merk. Dit doen we samen met onze financieel adviseurs. Zij staan naast hun relaties, adviseren rondom alle life events en helpen bij het managen van de grootste uitgaven en bij het realiseren van doelen en dromen. Dit doen ze zowel pro- als reactief, op het door de relatie gewenste moment en de gewenste wijze. Om dit te realiseren beschikken onze financieel adviseurs over ale tools, faciliteiten en ondersteuning om te doen waar ze goed in zijn: het adviseren en begeleiden van hun relaties. Hierbij staan persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid voorop. Hierdoor zjn onze adviseurs in staat een eigen onderneming op- en uit te bouwen.

REGIOBANK

RegioBank onderscheidt zich van de traditionele banken door alle moderne bankproducten te combineren met de persoonlijke dienstverlening van een zelfstandig intermediair (bemiddelaar/financieel adviseur). Er is altijd wel een intermediair bij u in de buurt: iemand die uw regio goed kent en een sterke binding heeft met de omgeving.

De producten van RegioBank kenmerken zich door gunstige tarieven en heldere voorwaarden. Voor hypotheken, lenen, verzekeringen, beleggen, sparen en betalen kunt u terecht bij een intermediair van RegioBank, zodat u ervan verzekerd bent dat uw financiën in goede en betrouwbare handen zijn. De met ons samenwerkende intermediairs zijn onafhankelijke en zelfstandige tussenpersonen. Ten aanzien van spaar- en betaalproducten bemiddelt uw intermediair overigens exclusief in producten van RegioBank (en niet in die van andere aanbieders). We bieden onze financiële diensten aan via een groot aantal intermediairs verspreid over Nederland.

SNS BANK

Franchisen bij SNS

SNS zoekt ambitieuze ondernemers die binnen de frachiseformule maximaal van de kracht en bekendheid van SNS profiteren.

Als franchisenemer run je een eigen SNS Winkel waar je zowel particuliere als zakelijke klanten adviseert. Klanten kunnen bij jou terecht voor informatie over hypotheken, verzekerigen, sparen en betalen. Een sterk merk als SNS zorgt voor een professionele uitstraling van jouw SNS Winkel.

Natuurlijk sta je er als zelfstandig ondernemer binnen de franchiseformule niet alleen voor. Je krijgt goede ondersteuning door:

Gebruik van de database met waardevolle klantinformatie. Hierdoor kun je klanten op het juiste moment benaderen met een interessant aanbod.
Landelijke campagnes van SNS. Als klanten uit jouw marktgebied hierop reageren, zorgt SNS Klantenservice dat deze afspraken rechtstreeks in jouw agenda komen.
Een aanbod van promotionele materialen in de digitale SNS Promotiewinkel die je in kunt zetten voor regionale marktbewerking.
Een eigen salesmanager die je coacht op weg naar meer omzet.
Het volgen van vakbekwaamheidsopleidingen en producttrainingen via SNS Opleidingen. Profiel Franchisenemer

Je hebt passie voor de klant en wil optimale dienstverlening bieden;
Je woont in het marktgebied of bent bereid naar het marktgebied te verhuizen;
Je hebt enkele jaren ervaring als bijvoorbeeld financieel planner, hypotheekadviseur of pensioenadviseur en hebt aantoonbaar succes daarin;
Je kunt leidinggeven aan een klein team van professionals;
Je bent ambitieus;
Je hebt een aantoonbaar netwerk in het markgebied van jouw keuze;
Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
Je beschikt over minimaal een AFM-vergunnng (of de vereiste diploma’s om deze vergunningen te verkrijgen) voor het bemiddelen in en het adviseren over: hypotheken, levensverzekerigen, schadeverzekeringen, consumptief krediet, betaalrekeningen en spaarrekeningen.

STRAETUS INCASSO

Straetus Incasso is een snelgroeiende landelijk opererende incasso-organisatie voor het MKB, met een onderscheidende werkwijze. “Klantvriendelijkincasseren.nl”.

Straetus Incasso streeft ernaar om van de debiteur weer een trouw betalende klant te maken. De persoonlijke werkwijze van Straetus zorgt ervoor dat Straetus, de schuldeiser en de debiteur korte en efficiënte (communicatie) lijnen hebben en een goed overzicht van het incassotraject. In combinatie met een, gedreven professioneel team franchiseondernemers, de landelijke dekking, de up-to-date backoffice en de juridische ondersteuning, haalt Straetus uitmuntende scores.

De franchisenemer is de schakel tussen de opdrachtgever en de debiteur en zal met de Straetus werkwijze zorgen voor het beste resultaat, dat is wanneer zowel de opdrachtgever als de debiteur tevreden zijn.

Straetus Incasso, voor klantvriendelijk incasseren. Wordt u onze nieuwe collega?

HYPOTHEEK VISIE

Bemiddeling bij het afsluiten van hypothecaire geldleningen, assurantiën en beperkte bankdiensten. Het verzorgen van financieel advies.

DE HYPOTHEEKSHOP

Onafhankelijk advies bij het afsluiten van hypotheken en verzekeringen in ruim 160 vestigingen.
Voor meer informatie zie onze website: www.hypotheekshop.nl.
Ook franchisenemer worden? Wij vertellen je graag meer daarover.

DE HYPOTHEKER

Onafhankelijk advies bij het afsluiten van hypotheken en verzekeringen, in ruim 120 vestigingen in Nederland. Voor een overzicht van de vestigingen, raadpleeg de Gouden Gids of Internet: www.hypotheker.nl