The Alternative Board (Nederland)

The Alternative Board (TAB) is een exclusieve, op leden gebaseerde organisatie die ondernemers en bedrijfsleider helpt meer te bereiken, meer winstgevendheid, productiviteit en meer persoonlijke voldoening.

Middels maandelijkse board meetings brengen wij deze niet concurrerende ondernemers samen. Deze board meetings worden gefaciliteerd door een gecertificeerde TAB facilitator Coach.

Zorgmaatje aan Huis

Zorgmaatje aan Huis is een landelijke organisatie, voornamelijk gericht op senioren. Wij zorgen met onze regio’s in geheel Nederland voor een lokale persoonlijke aanpak door het inzetten van betrokken Zorgmaatjes. Zij bieden voornamelijk sociale niet-medische ondersteuning aan ouderen om daarmee de zelfredzaamheid te vergroten. Wij treden met al onze zelfstandige regio’s met één gezicht naar buiten, vormen één team en voldoen aan alle eisen en kwalificaties. Er is goede onderlinge samenwerking en de regionale zorgondernemers maken gebruik van overkoepelende contracten met opdrachtgevers. Zorgmaatje aan Huis wil de beste kwalitatieve landelijke speler zijn op haar vakgebied tezamen met haar bevlogen ondernemers. Wij hebben goede systemen, begeleiding marketing en ondersteuning die het ondernemen prettig en succesvol maken.

Hovingh & Partners

We helpen mensen en organisaties bij het behalen van uitzonderlijke verkoop- en onderhandelresultaten. Met een sterke nadruk op het begrijpen van persoonlijkheidsstijlen en managementcoaching. Op basis van ’s werelds meest effectieve methoden, overgebracht door ervaren consultants, realiseren we meetbare groei en sterke resultaatverbetering.

Maaltijd Compleet

Maaltijd Compleet levert ultraverse maaltijden aan mensen die niet meer kunnen, mogen of willen koken.

Dat doen we met franchisenemers die sociaal en commercieel ingesteld zijn. Onze belangrijkste doelgroep is > 65 jaar oud.

Onze doelgroep heeft persoonlijke aandacht nodig van een vaste contactpersoon die elke week op dezelfde tijd de maaltijden komt bezorgen.

In het kader van de lidmaatschapsprocedure van de NFV is de franchiseovereenkomst van Maaltijd Compleet getoetst en goedgekeurd.

HKB

HKB levert bedrijfsadvies aan ondernemers binnen het MKB. Wij zorgen ervoor dat ondernemers kunnen ondernemen met meer succes, plezier en rust. Wij zijn een sparringpartner wanneer het kan en een daadkrachtige adviseur wanneer het moet.

Sales Improvement Group

Sales Improvement Group helpt je aan nieuwe klanten, omzetverbetering en het vergroten van marges. We doen dit door middel van het optimaliseren van jouw verkoopprocessen, het coachen van directie en medewerkers, en het geven van trainingen.

Z11 MADE

Z11made ondersteunt mkb-bedrijven in Nederland tussen 10 en 150 fte bij de groei van hun bedrijf door ondernemers te helpen hun groeifasen te realiseren. Daarbij focussen wij ons op de boven- en onderstroom, de verbinding tussen ratio en emotie. Groei is niet alleen méér, beter en hogerop. In ieder geval niet als dit ten koste gaat van jezelf, anderen of de planeet. Groei laat zich ook prima vertalen in aspecten als balans werk-privé, persoonlijke groei, klanttevredenheid, tijd voor ideeën die je nog hebt, producttechnologie, tevreden medewerkers, interne processen, etc. In 2014 zijn we begonnen met het uitwerken van alle kennis en ervaring, het inhoud geven aan onze formule en beschikbaar stellen van hulpmiddelen. We groeien zelf gestaag. Onze franchisenemers zijn lokaal actief, dichtbij hun klanten. Vanuit de passie om ondernemers te helpen bij de groei van hun bedrijf.

TECHNIFY

Start je eigen uitzendbureau en wordt een succesvolle ondernemer met Flexibility! Met meer dan 100 vestigingen en verschillende labels zijn wij het eerste en grootste virtuele uitzendorganisatie van Nederland en België. Flexibility biedt jou de mogelijkheid om vrij te ondernemen, met het gemak van een professionele organisatie en een backoffice dat altijd voor jou klaar staat. Wil je ook een eigen franchise uitzendburau starten?

Heb je de wil om te willen winnen en sta jij achter onze slogan The sky is not the limit? Sluit je dan nu aan bij ons enthousiaste team.

THOMASHUIZEN

Franchiseformule van kleinschalige (woon) initiatieven in de zorg, gericht op mensen met een verstandelijke beperking.