I-KOOK

“Voor iedereen persoonlijke aandacht en begeleiding met als uitkomst een unieke, kwalitatieve en betaalbare keuken.”

I-KOOK is een echte keukenspecialist in een prijssegment waar klanten dat niet verwachten. Altijd vriendelijk geprijsd, vakkundig en persoonlijk.

Het bedrijf is gebouwd op de mensen, er is een open cultuur en nauwelijks hiërarchie. Bij I-KOOK moet je gewoon logisch gedrag vertonen, steeds in het belang van de klant. Veel regels zijn daarvoor niet nodig. De keukencoaches hebben veel ruimte voor eigen invulling en krijgen veel verantwoordelijkheid om hun klanten blij te maken.

 

Ambiance Organisatie b.v.

Ambiance is een formule binnen de zonweringsbranche van, voor en door ondernemers.

Als ondernemer binnen Ambiance ben je mede eigenaar van de formule en het merk.

Een krachtige formulie die leads genereert en in de opvolging hiervan ontzorgt (Offertetool, CRM, Montage app). Daarnaast veel interactie tussen ondernemers die samenwerken, …..aan elkaars individuele succes.

EYE WISH OPTICIENS

We are looking for you

Zelfstandig ondernemen bij Eye Wish, de beste opticien van Nederland!

Als beste opticien helpen we onze klanten elke dag met de beste oogzorg en passende zichtoplossingen.

Wie ben jij?

Als franchisenemer ben je eigenaar van één of meerdere winkels met een eigen verzorgingsgebied.   Hierbij krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, je geeft naar eigen inzicht leiding aan je team op de winkelvloer. Daarbij ontvang je uitgebreide ondersteuning vanuit de centrale organisatie.

Wie zijn wij?

Wij zijn Eye Wish, de beheerder van de formule waarbinnen ondernemers hun winkels exploiteren. Succesvol word je samen en daarom bieden we optimale ondersteuning in je ondernemerschap. Vanaf de start met de opbouw van je sleutelklare winkel, training, marketing, automatisering en advisering bij de exploitatie.

Ben jij een ondernemende opticien en wil je je eigen winkel in de optiek starten? Dan zoeken we jou. 

Wij openen op veel verschillende locaties zoals Almere, Amsterdam, Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn, Assen en nog 105 andere plaatsen.   

En heb je zelf een leuke winkel of vestigingsplaats, ook dan ben je natuurlijk welkom om de mogelijkheden te bespreken.

Interesse? You know what to do

Barbara Hensels               06 11 70 27 30  / b.hensels@eyewish.com

Marthé de Pee                  06 15 90 56 74 / m.depee@eyewish.com

See you

WELKOOP

De franchiseformule van Agri Retail heet WELKOOP. De buitenwinkel voor tuin, dier, buiten- en werkkleding en kleine klus.

THE READ SHOP

The Read Shop is een laagdrempelige inloopwinkel met een ruim en uitgebalanceerd assortiment tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, boeken en een sterke groei in serviceproducten. The Read Shop is een transparante franchiseformule met een duidelijke visie, die samen met de ondernemer een ondernemersplan opstelt en professionele begeleiding biedt. Het assortiment wordt afgestemd op de lokale vraag en bereikt daardoor een zeer diverse doelgroep. Ons motto is: ondernemen met ondernemers. The Read Shop heeft hart voor franchise!

PREMIO BANDEN EN AUTOSERVICE

Premio Banden en Autoservice is een kwaliteits- en servicegericht concept bestemd voor de gekwalificeerde vakhandel. Dat is de vakhandel die zijn klanten niet alleen een uitgebreide autoservice aanbiedt, maar ook een ruim aanbod aan merkbanden en toebehoren. Bovendien helpt hij de automobilist altijd met competent advies. Met het merk Premio willen we de klant effecttief in het centrum van onze activiteiten plaatsen. Deel uitmaken van het Premio-systeem betekent dat je jezelf – zoals ook alle andere deelnemers – verplicht om 100% klantvriendelijkheid te realiseren.

PROFIJT MEUBEL

Franchise-organisatie op het gebied van de (detail)handel in meubelen en aanverwante artikelen.

RE/MAX

RE/MAX is de nummer 1 in de makelaardij wereldwijd en ook in Europa.

RE/MAX introduceert een revolutionaire manier van werken in de makelaardij: het Broker-Agent model. Dit is het model waarbij zelfstandige makelaars (agents) aansluiten bij een kantooreigenaar (broker/owner). Door de bekende merknaam, het gezamenlijk optrekken, het delen van lokale marktkennis, het inzetten van de nieuwste technologieën en de beste trainingen is het voor de aangesloten makelaar of kantooreigenaar de beste kans om succesvol te zijn.

RE/MAX heeft een uitgebreid opleidingsaanbod voor zowel de ervaren makelaar, als ondernemers die geen of beperkte ervaring hebben in de makelaardij.

Zoek jij als kantooreigenaar uitbreiding in jouw dienstverlening of wil je als makelaar een goed verdienmodel in de makelaardij?

Neem dan contact met ons op!