MAALTIJD THUIS

Wie is Maaltijd Thuis?
Als maaltijdservice aan huis zijn we er om eenieder te voorzien van een verse maaltijd, rijk aan smaak en belangrijke voedingsstoffen. Of iemand nu op zoek is naar gemak of niet meer altijd in de gelegenheid is om te kunnen koken, we zijn er om onze klanten in elke situatie te ontzorgen.

Onze maaltijden worden met zorg door onze ervaren koks bereid, waarbij er rekening wordt gehouden met eventuele dieetwensen, zoals glutenvrij, lactosevrij en zoutarm. Maar dat niet alleen. Onze missie gaat verder dan het leveren van de juiste maaltijden. Zo werken wij met eigen vaste bezorgers en die wekelijks op een vast bezorgmoment de maaltijden persoonlijk aan huis komen bezorgen. En wat ons onderscheidt, is dat onze service niet stopt bij de voordeur. In plaats daarvan doen onze bezorgers juist graag een stapje extra. Zo tonen ze oprechte interesse, houden ze een klein oogje in het zeil en zetten ze indien de klant dat wenst de maaltijden in de koelkast. We willen onze klanten echt leren kennen, zodat we optimaal kunnen inspelen op hun persoonlijke behoeften.

Zelfstandig ondernemen met Maaltijd Thuis
Omdat we bij Maaltijd Thuis veel waarde hechten aan een goede persoonlijke service, werken we niet alleen met vaste bezorgers, maar ook met lokale franchisenemers. Als lokale franchisenemer ben je een zelfstandig ondernemer onder de vlag van Maaltijd Thuis en fungeer je als het gezicht van onze maaltijdservice binnen jouw eigen regio. Hiermee wordt je het aanspreekpunt voor lokale klanten en ben je ook verantwoordelijk voor het bezorgen van alle maaltijden. Daarnaast zorg je ervoor dat de bestellijsten van je klanten in het bestelsysteem worden gezet en factureer je de afgenomen producten.

Tot slot is één van je belangrijkste taken het verzorgen van de promotie. Er wordt van je verwacht dat je grote inzet toont om Maaltijd Thuis in je eigen regio tot een succes te maken. Franchisenemen bij Maaltijd Thuis biedt perspectief op een mooie toekomst bij een groeiende organisatie. Bovendien is het door het vele contact met de klanten een dankbare, leuke en unieke manier om zelfstandig te ondernemen.