KWALITARIA

Als franchisenemer bij Kwalitaria ben je zelfstandig ondernemer en draag je met trots het merk uit naar de gasten. Vanuit onze formule kun je rekenen op de beste marketing, inkoop en ondersteuning. Ondersteuning zowel voor winkelverkoop alsmede online verkoop. Wij kijken niet alleen naar de behoeftes van vandaag, maar ook naar morgen. Je bevindt je in een groot netwerk van collega-ondernemers, een bron aan kennis en ervaring om van te profiteren.

PLAZA FOOD FOR ALL

Plaza is al 10 jaar een zeer succesvolle cafetariaformule, met inmiddels meer dan 85 locaties door heel Nederland. Steeds meer cafetaria-ondernemers sluiten zich aan bij deze formule om zo te profiteren van landelijke bekendheid, professionele marketing, foodconcepten en bovenal: behoud van vrijheid.

U leest hieronder zomaar een greep uit de vele voordelen van Plaza food for all.
Maandelijkse verspreiding van 6.000 folders in uw regio
Volledige vrijheid voor uw ondernemerschap
Behoud van eigen assortiment
Behoud van eigen prijsstelling
Actief marketingprogramma voor extra traffic en omzet
Profesionele ondersteuning waar en wanneer u dat wilt
Veel inkoopvoordeel
Kwaliteit staat voorop bij Plaza, en dat werpt zijn vruchten af. Elk jaar staan er weer vele Plaza’s in de Cafetaria Top-100. Een absolute stimulans voor uw omzet en klandizie. Profiteer van deze sterke cafetariaformule en sluit u aan bij Plaza food for all.
Interesse?
Neemt u contact op met de formulemanager Plaza Food for All.