MULTIVLAAI

Verkoop van dagelijks vers aangeleverde échte Limburgse vlaaien, indien mogelijk uitgebreid met een tearoom.

BACKWERK

BackWERK is een bakery-café waarbij gasten in een warme, gezellige omgeving de heerlijkste vers bereide gerechten direct kunnen kiezen.

BAKKER BART

Bakker Bart dankt zijn succes aan een combinatie van factoren. De moderne uitstraling en de toplocaties waar de winkels gevestigd zijn, dragen in belangrijke mate bij aan het succes. Maar het draait natuurlijk vooral om de lekkerste producten. Bakker Bart heeft een uitgekiend assortiment grootbrood, kleinbrood, snacks, verse sappen en een vers gezet bakkie bart waar de hele dag vraag naar is. Voor de broodjescorner is rondom eetmomenten, zoals ontbijt en lunch, een belangrijke rol weggelegd.

BAKKERTJE BOL

Bakkertje Bol mag dan een relatief jonge formule zijn binnen de franchisewereld; de familie achter Bakkertje Bol heeft alle ingrediënten in huis om als Brabants gezelligste bakker uit te groeien tot één van de bekendste en lekkerste bakkers van Nederland!

Bakkertje Bol is erin geslaagd om bijna heel de distributiekolom in eigen beheer te hebben; van de bakkerij tot aan de winkels. Dit is natuurlijk een enorme kracht van deze formule, omdat Bakkertje Bol in mindere mate afhankelijk is van externe leveranciers. Bovendien kan de bakkerij tevens gezien worden als het kloppende hart van de formule. De eigen ontwikkelde recepten en de liefde voor het bakkersvak hebben ertoe geleid dat Bakkertje Bol inmiddels een begrip is in Eindhoven en Breda.

Klanten kiezen voor Bakkertje Bol vanwege het heerlijke assortiment, goede prijs-kwaliteitsverhouding, snelheid en gemak. Hiermee speelt Bakkertje Bol slim in op de behoeften van het winkelend publiek vandaag de dag.