PIRTEK

Pirtek Benelux is een onderdeel van de wereldwijde formule en is groot geworden in het op locatie vervangen van hydrauliekslangen. Door veel klanten worden we gezien als de “wegenwacht voor hydrauliek”.

In 1998 startte Pirtek haar eerste Europese vestiging in Engeland, om vanaf tien jaar daarna het Pirtek netwerk verder uit te breiden met vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België, Zweden en Frankrijk. Na ruim twintig jaar heeft Pirtek meer dan 170 centers in Europa en rijden er meer dan 800 mobiele service units om binnen 1-uur op locatie de Pirtek service aan te bieden. Pirtek is marktleider in Europa en lid van de nationale franchise- en brancheorganisaties.

Binnen de internationaal opgezette formule vormt het werkgebied “Benelux” een zelfstandige organisatie. Het hoofdkantoor is in Rotterdam.

In de Benelux heeft Pirtek 23 centers met ruim 100 mobiele werkplaatsen (volledig ingerichte servicewagens). In Nederland 16 en 7 in België. Hiermee zijn Nederland en België landelijk dekkend. Uitbreiding naar Luxemburg behoort tot de mogelijkheden. Deelname in de formule is mogelijk door overname van een center wanneer de huidige eigenaar aangeeft deze te willen verkopen.

Meer informatie over de formule: Pirtek.nl