KUBUS Coöperatie ua

KUBUSfranchise is gewoon tegendraads en acteert op een wijze die haaks staat op wat gebruikelijk is in de sector. We zijn een coöperatie met transparantie in alle lagen van de organisatie. KUBUS geeft inzicht in de kosten van haar organisatie. Als lid van KUBUS blijft u eigenaar van uw eigen KUBUSkantoor en krijgt u ondersteuning op specifieke onderdelen die u zelf wenst zoals: vaktechniek, marketing, klantenwerving etc. De Coöperatie kent een geringe overhead en vraagt voor het lidmaatschap een alleszins redelijke (kostprijs)vergoeding.
Binnen de coöperatie werken kantoren op zelfstandige basis samen. De coöperatie regelt alleen die zaken die een individueel kantoor voordeel opleveren zoals vervanging tijdens vakantie en verlof, fiscaaljuridisch advisering,
trainingen, accountantsverklaringen, gemeenschappelijke kennisbank met inbegrip van een forum (als collega’s maken we gebruik van elkaars kennis en ervaring). Alle gewenste specialisaties zijn beschikbaar. Het KUBUSnet­werk van specialisten acteert op een hoog niveau (HBO – Academisch), hetgeen een goede prijs/kennis verhou­ding van diensten oplevert. KUBUS hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar dienstverlening hetgeen haar basis vindt in het KUBUS kwaliteitscertificaat (conform Europese wetgeving).

CIJFERMEESTER

Een stevige full-serviceformule voor administratiekantoren. Maakt gebruik van een ijzersterke merknaam, kwalitatief hoogstaande trainingen, een netwerk van vakspecialisten en de nieuwste software. No nonsens en met resultaat.