Cosly.comNog geen lid?
Word lid en profiteer van de voordelen:
  • Deelname aan ledenbijeenkomsten zoals themadagen en workshops. Unieke gelegenheden om contacten te leggen met medefranchisegevers en adviseurs.
  • Toetsing en goedkeuring van uw franchiseovereenkomst. 
  • Periodieke toetsing van uw franchiseovereenkomst.
  • Uw formule en bedrijfsprofiel vermeld op de website. 
  • Link naar uw eigen site.
>>>>>>>aanmelden

Dit zijn een aantal voordelen van het lidmaatschap . Meer informatie op http://www.nfv.nl/lid-worden/

NFV


Bestuur NFV  
Boris van der Ham (voorzitter) 
Willem Spierenburg (vicevoorzitter), Ahold
Maarten van Hasselt (penningmeester), Mkbasics 
Rob Hogervorst, IWG-Regus 
Crijn Janssen, Straetus Incasso
Marjolein de Neef, iQ Coaches
mr. Theodoor) Ludwig, Ludwig & Van Dam Advocaten 

Directeur: Charlotte Oude Reimer (staat niet op de foto)

De Europese Franchise Federatie (EFF)
De NFV is lid van de European Franchise Federation (EFF), samen met franchiseverenigingen in vrijwel alle Europese landen. De hieruit voortvloeiende samenwerking met franchiseverenigingen in de Europese lidstaten zorgt voor wederzijdse kennisoverdracht en uitwisseling van gedachten. De EFF onderhoudt op regelmatige basis nauwe contacten met de Europese Commissie in Brussel. Aangezien Europese richtlijnen meer en meer gezichtsbepalend zijn voor de ontwikkeling van franchising in de individuele lidstaten, is het van groot belang, dat de stem van de NFV gehoord wordt door middel van het lidmaatschap. De NFV is ook rechtstreeks vertegenwoordigd in het "Legal Committee" van de EFF. De juristen, verenigd in dit Committee, buigen zich voortdurend over juridische aspecten betreffende franchising in Europees en zelfs mondiaal verband.

De samenstelling van de policy board van de EFF in 2018-2020 kunt u hier nalezen. 

World Franchise Council
De NFV is ook aangesloten bij de World Franchise Council, waarbij nationale franchise verenigingen uit vele landen en continenten zijn aangesloten. De WFC beoogt een forum te zijn waar supranationale problemen kunnen worden besproken. Te denken valt bijvoorbeeld aan juridisch-technische en bedrijfseconomische obstakels die bedrijven tegenkomen bij het exporteren van hun formule. Ook komt het voor dat op nationaal niveau wetgeving wordt ontwikkeld die zo eenzijdig is dat bijsturing gewenst is. De WFC legt dan de betreffende regering haar zienswijze voor en tracht daardoor “corrigerend” op te treden.

Een vraag over franchise?

Wij beantwoorden uw vraag graag! Bekijk eerst de vraagbaak voor de meeste gestelde vragen.

Verstuur

 

Cosly.com