Cosly.com

Terugblik webinar Wet Franchise met Mona Keijzer

28 Mei 2020


Wat een succes! Meer dan 100 deelnemers waren aanwezig om de stand van zaken rondom de Wet franchise te horen en natuurlijk vooral het verhaal van Mona Keijzer, staatssecretaris Economische Zaken en Klimaat, en haar antwoorden op de gestelde vragen.

Onder leiding van de voorzitter Boris van der Ham is er uitgebreid stilgestaan, samen met Willem Spierenburg (vicevoorzitter), bij alle ins en outs van de Wet franchise zoals deze er nu ligt. Misschien wel het meest interessante van deze middag was de aanwezigheid van de staatssecretaris Mona Keijzer. Na een toelichting op de totstandkoming van de Wet franchise gaf zij uitgebreid antwoord op vooraf gestelde vragen van leden. Ook tijdens het webinar is er gelegenheid geweest om vragen te stellen via de chat en deze zijn deels ook beantwoord. De overige vragen met de daarbij horende antwoorden worden uiteraard aan de leden beschikbaar gesteld.

>>>>video webinar Wet Franchise

Zo is in een tijdsbestek van een uurtje iedereen geïnformeerd over de status van de wet, het proces, de rol van de NFV, de behaalde resultaten en punten waar nog verduidelijking wenselijk is. Met als afsluiting wat er nog gaat komen inclusief een planning.

Samen staan we sterker!   
De Wet franchise nodigt uit tot samenwerking om het ondernemerschap te versterken. Verenig met elkaar, want samen kom je er sterker uit. Het franchiseconcept werkt en dat bewijst de nieuwe franchise statistiek over het jaar 2019 wederom!

Vragen over de Wet franchise of het lidmaatschap bij de NFV, neem contact met ons op.

« Terug naar het overzicht

Overig Nieuws

Cosly.com