Cosly.com

#NFVcorona = samen sterker

09 Juni 2020


Er worden veel creatieve ideeën en initiatieven bedacht en informatie gedeeld om hulp te bieden en schade door de coronacrisis enigszins te beperken. Van bijzondere samenwerkingen die worden aangegaan tot juridische en financiële helpdesks die in het leven worden geroepen en veel meer.

Binnen de NFV staat kennisdeling, in welke vorm dan ook, centraal. Wat is mooier om informatie, vragen, antwoorden, (samenwerkings)initiatieven e.d. samen te brengen en een online plek te creëren waar je kunt leren van elkaar, contacten kunt leggen en/of samenwerkingen kunt aangaan.

Hoe?
Met de hashtag #NFVcorona roepen we iedereen op om elkaar te informeren en te steunen op welke manier dan ook. Zo kunnen we met elkaar verbinden, kennisdelen en nog belangrijker er zijn voor elkaar! De NFV verzamelt de posts, brengt deze samen op onze social media kanalen en alles is snel en overzichtelijk terug te lezen. 

Word ook lid van de NFV LinkedIngroep en volg onze LinkedIn bedrijfspagina en onze Twitterpagina waar de posts gedeeld en geliked worden. Samen staan we sterker!

Hieronder delen wij de komende tijd ook de online posts:


« Terug naar het overzicht

Overig Nieuws

Cosly.com