Cosly.com

fit20 en Vital4Skool winnaars NFV Franchise Trofee 2019

23 Mei 2019
Op donderdagavond 23 mei zijn er niet één, maar twee winnaars bekend gemaakt door voorzitter van de NFV, Boris van der Ham. De franchiseformules fit20 en Vital4Skool zijn beiden verkozen tot winnaar van de NFV Franchise Trofee 2019.

De NFV Franchise Trofee is de vakprijs voor franchiseformules en wordt jaarlijks toegekend door de belangenorganisatie Nederlandse Franchise Vereniging.De Trofee wordt sinds 2004 ieder jaar uitgereikt en geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid.

Alleen door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) erkende formules die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen op het gebied van winstgevendheid, goede verdiencapaciteit en onderlinge communicatie komen in aanmerking voor de prijs. Leden van de vereniging kunnen franchiseketens nomineren. Een vakjury beslist aan de hand van de ontvangen documentatie en een presentatie gevolgd door vragen wie de vakprijs wint. De drie genomineerden dit jaar waren fit20, SNS bank en Vital4Skool.v.l.n.r. Walter Vendel -fit20, Ralph Markwat - Vital4Skool, Boris van der Ham - Voorzitter NFV« Terug naar het overzicht

Overig Nieuws

Cosly.com