Cosly.com

Journalist Michiel Vos is de gastspreker op de NFV bijeenkomst van 23 mei

29 Maart 2019Op 23 mei komt Michiel Vos spreken op de bijeenkomst van de NFV. Na de Algemene Ledenvergadering en voor aanvang van de uitreiking van de NFV Franchise Trofee 2019 zal hij ons verrassen met een bijzonder verhaal.

Journalist Michiel Vos

Michiel Vos is een jurist, journalist en Verenigde Staten-correspondent. Hij heeft zowel de Nederlandse als de Amerikaanse nationaliteit. De in New York woonachtige Vos is getrouwd met de Amerikaanse Alexandra Pelosi. Zij is de dochter van Nancy Pelosi, de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden. Michiel Vos is een veel gevraagde commentator voor de Nederlandse en Belgische radio en tv. Regelmatig is hij te gast bij Jinek.  

Hij volgde de Amerikaanse presidentsverkiezingen op de voet en ontmoette Donald Trump, Hilary Clinton en andere presidentskandidaten. Onder meer dankzij zijn schoonmoeder Nancy Pelosi kan hij deuren openen en is hij op de hoogte van de vaak verrassende achtergronden bij de media campagnes.

In zijn presentatie gaat hij in op politieke actualiteiten, de innovatieve kracht van de Amerikaans economie en de kansen voor Nederlandse ondernemers om zaken te doen in de VS. 

Bent u lid van de NFV dan kunt u zich aanmelden bij Marjolijn Keijzer: marjolijn@nfv.nlWe starten de middag met de Algemene Ledenvergadering onder leiding van voorzitter Boris van der Ham. Aansluitend vindt het  programma plaats voor de officiële uitreiking van de NFV Franchise Trofee 2019.

Aanmelden
Leden van de NFV kunnen zich aanmelden bij Marjolijn Keijzer: marjolijn@nfv.nl

Programma
De inloop is vanaf 15.30 uur en het programma is als volgt:

16.00 Algemene Ledenvergadering
17.30  Einde ALV
Pauze Borrel
18.00   Gastspreker Michiel Vos 
18.30  Start uitreiking Franchise Trofee 2019
19.15  Walking dinner
21.00  Einde
Locatie
Mereveld
Mereveldseweg 9
3585 LH Utrecht

Parkeren
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

De uitreiking van de Franchise Trofee 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door:

     
                         

      
                         

« Terug naar het overzicht

Overig Nieuws

Cosly.com