Cosly.com

De genomineerden voor de NFV Franchise Trofee 2019 zijn bekend

15 Maart 2019

Fit20, SNS en Vital4Skool zijn genomineerd voor de NFV Franchise Trofee 2019.Zij maken op donderdag 23 mei a.s. kans op de vakprijs voor franchiseformules.

Genomineerden NFV Franchise Trofee 2019 bekend

  

 
Fit20, SNS en Vital4Skool zijn genomineerd voor de NFV Franchise Trofee 2019.
 
Zij maken op donderdag 23 mei a.s. kans op de vakprijs voor franchiseformules.
 
  1. Fit20: De franchiseformule is een innovatieve fitnessmethode. Bij de formule fit20 traint men 20 minuten per week onder begeleiding van een personal trainer.
  2. SNS: Met de franchiseformule van SNS profiteert de franchisenemer met een eigen SNS Winkel maximaal van de kracht en bekendheid van SNS.
  3. Vital4Skool:is een schoolcatering formule met vers en lekker eten, die jongeren stimuleert de gezonde keuze te maken en dynamiek in de school creëert door lokaal ondernemerschap.
                                 
Vakjury
De genomineerden zullen zich presenteren aan de jury onder leiding van jury-voorzitter en voorzitter van de Nederlandse Franchise Vereniging Boris van Ham. De criteria, waaronder het verdienmodel, de organisatie en de kwaliteit van mensen, spelen een belangrijke rol bij het vaststellen van de winnaar die op 23 mei bekend zal worden gemaakt.
 
NFV Franchise Trofee
De NFV Franchise Trofee is dè vakprijs voor franchiseformules. De Franchise Trofee wordt sinds 2004 uitgereikt en geeft franchiseformules erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid.
 
De NFV Franchise Trofee wordt mede mogelijk gemaakt door:

       
       
 

« Terug naar het overzicht

Overig Nieuws

Cosly.com