Cosly.com

Consultatie franchisewetgeving nu online

13 December 2018

Hij is er! Sinds gistermiddag staat het voorstel voor de Wet Franchise online en is de consultatieperiode gestart.

Hierbij roept de NFV iedereen op om de wettekst en de toelichting erop te lezen. Op de website Overheid.nl vindt u de teksten.  

De komende dagen zullen we gebruiken om het voorstel en de bijbehorende toelichting te lezen en onze eerste indruk ervan te vormen. In de loop van volgende week zullen wij onze eerste inhoudelijke reactie met u delen.

Vanaf nu versturen wij regelmatig een update over de inhoud en de stand van zaken rondom het consultatieproces. We verwachten u begin januari te kunnen informeren met een gedetailleerde inhoudelijke analyse van het wetsvoorstel. Snel daarna zullen we u hulpteksten aanbieden, die u kunt gebruiken bij het opstellen van uw eigen reactie op het wetsvoorstel. De internetconsultatie sluit op 31 januari 2019.

Heeft u vragen over de consultatie of de inhoud van de wetteksten, dan kunt u contact opnemen met ons via franchise@nfv.nl of via telefoonnummer 035 624 23 00.

Samen staan we sterker! We hebben er allemaal belang bij dat er een wet komt die voor iedereen toepasbaar is in de praktijk en dit is de kans om er met elkaar wat van te vinden.

>>>>>>>Consultatie franchisewetgeving

« Terug naar het overzicht

Cosly.com