Cosly.com

Straetus Nederland wint NFV Franchise Trofee 2018!

24 Mei 2018

Vanavond is Straetus de winnaar geworden van de NFV Franchise Trofee 2018. De prijs werd uitgereikt door Annemarie van Gaal ondernemer en investeerder en Boris van der Ham, voorzitter NFV. Het avondprogramma stond onder leiding van Marijke Roskam.

De NFV Franchise Trofee is dè vakprijs voor franchiseformules. De Trofee wordt sinds 2004 ieder jaar uitgereikt en geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid.

Straetus Nederland is met zijn onderscheidende en klantvriendelijke manier van incasseren, de formule in debiteurenbeheer en incasso. Samen met hun circa 31 franchisenemers beheren zij op een ondernemende, transparante en persoonlijke manier debiteuren. Dat maakt hun de winnaar van 2018!

Naast Straetus waren ook Kaldi koffie & thee en Vital4Skool genomineerd voor de NFV Franchise Trofee. Leden en niet-leden van de NFV nomineren hun beste franchiseformule. Hieruit volgen de 3 genomineerden met de meeste stemmen. De genomineerden hebben zichzelf 12 april jl. aan de vakjury gepresenteerd. Op basis hiervan heeft een vakjury 50 punten, verdeeld over de genomineerden, toegekend. Vanavond zijn er promotiefilmpjes van de genomineerden getoond en hebben de leden de andere 50 punten toegekend. Deze combinatie van stemmen heeft Straetus tot uiteindelijke winnaar gemaakt.    

     

       
      
      


« Terug naar het overzicht

Cosly.com