Cosly.com

Boris van der Ham nieuwe voorzitter NFV

27 September 2017

Gisteren is tijdens de Algemene Ledenvergadering, onder leiding van het nieuwe bestuur, Boris van der Ham officieel benoemd tot voorzitter van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV).

Deze benoeming is onderdeel van de nieuwe koers die de vereniging inslaat. Het financieel perspectief van de NFV bij  ongewijzigd beleid was niet rooskleurig en voldoende aanleiding voor het bestuur om de vereniging te reorganiseren en opnieuw in te richten.

De opkomst voor een ALV was in jaren niet zo hoog als gisteren. De middag werd geopend door Willem Spierenburg (vicevoorzitter) en hij presenteerde de nieuwe strategie, visie en inrichting van de vereniging. Aansluitend werd ook de volledige rebranding uit de doeken gedaan, waarbij een verandering van de huisstijl niet kon ontbreken. De leden hebben bijna unaniem vóór gestemd op deze plannen en daarmee slaat de verenging vanaf vandaag deze nieuwe koers in onder leiding van Boris van der Ham.

Dit alles zal leiden tot een grote verandering in het creëren van waarde voor bestaande en potentiele leden van de vereniging. De NFV is en blijft de belangenbehartiger van alle aangesloten franchisegevers en een serieuze gesprekspartner voor o.a. de politiek en media. Vanaf januari 2018 voert de NFV al haar activiteiten uit vanuit een nieuwe locatie in Hoevelaken.
« Terug naar het overzicht

Cosly.com