Cosly.com

NFV Algemene Ledenvergadering; nieuwe koers, nieuwe gezichten

26 September 2017

De Algemene Ledenvergadering van de NFV staat voor de deur. Op 26 september a.s. presenteert het nieuwe bestuur de nieuwe koers van de vereniging. Locatie: AFAS Da Vinci Theater Philipsstraat 9 3833 LC Leusden

De veranderingen zijn ‘fors en ingrijpend’, reden voor het bestuur om alle leden op te roepen om te komen. “Deze ALV is ons  inziens uitermate belangrijk”, aldus het nieuwe bestuur. “We stellen namelijk de nieuwe koers van de NFV vast met de leden. Wij hebben als bestuur gedurende de zomerperiode intensief met elkaar samengewerkt om op 26 september het resultaat van al dat werk te presenteren.

”De veranderingen die men voor ogen heeft zijn fors en ingrijpend en raken vrijwel elk onderdeel van de NFV. Ook het contributiestelsel is grondig onder handen genomen. “Wij zijn trots op het plan wat we hebben bedacht en willen dit graag aan de leden voorleggen”, aldus het bestuur, dat ook een tipje van de sluier oplicht. “We hebben een inspirerende locatie in het midden van het land gevonden en we hebben cabaretier Jan Jaap van der Wal bereid gevonden om het verleden, het heden en de toekomst van franchise en de NFV op zijn eigen, bekende wijze te beschouwen.”

>>>>>>>>>>Aanmelden (leden NFV)

« Terug naar het overzicht

Cosly.com