Cosly.com

Filta Benelux winnaar NFV Franchise Innovatieprijs 2016

25 Mei 2016


Filta Benelux is dit jaar uitgeroepen tot de winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs. Tijdens het Franchisediner op 24 mei jl. is de prijs uitgereikt door Hans de Boer, Voorzitter VNO-NCW en Paul van Vuuren, Directeur Grootbedrijf & Instellingen ING.

Filta heeft met haar innovatie de meeste stemmen gekregen. Zij zijn uit 3 genomineerden beloond voor hun innovatieve service voor het filteren van frituurolie. Deze mobiele milieuvriendelijke service en het professioneel schoonmaken van de frituren, waarmee de klant tijd en geld bespaart heeft hen tot winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs 2016 gemaakt. 

Uitreiking en bekendmaking
De genomineerden hebben zichzelf met een promotievideo gepresenteerd tijdens het Franchisediner op de NFV Jaardag dinsdag 24 mei jl. De aanwezigen NFV leden  stemde  tijdens het diner op één van de genomineerden en Filta was de uitblinker en is daarmee winnaar voor 2016 geworden.

Nominaties
De NFV leden konden andere leden en zichzelf aanmelden voor de NFV Franchise Innovatieprijs. Een vakjury toetst de innovaties op basis van vooraf gestelde criteria en de innovatie moet betrekking hebben op nieuwe ideeën, goederen, diensten en/of processen. Uit alle aanmeldingen werden uiteindelijk 3 genomineerden vastgesteld en dit jaar waren de genomineerden: Délifrance, Filta Benelux en Wave International.

Promotievideo genomineerden 2016


« Terug naar het overzicht

Overig Nieuws

Cosly.com