Franchise in Nederland – De groei van franchise in Nederland

Franchise is de afgelopen 50 jaar een goed business concept gebleken. Het heeft vele economische stormen weten te doorstaan. Dat is ook niet zo gek: door de goede samenwerking, de benodigde schaalgrootte en het lokaal ondernemerschap staan de franchiseondernemers sterker.
Over de ontwikkelingen van franchise in Nederland kunt u in dit jaarboek van de Nederlandse Franchise Vereniging lezen. Hoe succesvol is franchise? Hoe waren de eerste onzekere stappen in Nederland. Natuurlijk staat dit boek uitgebreid stil bij de groei naar volwassenheid: het falen en doorstarten, de mythes, de successen en de kernwaarden.

Samen met franchisegevers bespreken we in het boek ‘Het geheim van de samenwerking’, in welke mate franchise crisisbestendig is, hoe franchise als innovatiemotor werkt en hoe franchise er in 2030 uit zal zien. Aan het woord komen, door journalist Rupert Parker Brady geïnterviewde,  franchisekenners van Albert Heijn, Fortune Coffee, Grandvision, SPAR, McDonald’s, Jamin, SNS, Jumbo, Kaldi en Cavesco.
Bestel nu het boek voor 29,95 euro incl. BTW en incl. verzendkosten bij de NFV via deze link