Actueel

Reactie wetsvoorstel franchise beschikbaar

Het moment om er met elkaar wat van te vinden en uw reactie te geven! Om franchisegevers te ondersteunen, stellen wij 2  versies beschikbaar van een mogelijke reactie richting het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK).

U kunt kiezen tussen de uitgebreide versie en de korte versie. Uiteraard staat het u vrij te knippen en te plakken en op uw eigen briefpapier in te sturen. Verder kunt u verwijzen dat u zich aansluit bij de visie van de NFV.

Het wetsvoorstel zoals deze er nu ligt brengt grote zorgen met zich mee en hoe meer stemmen vanuit de franchisegevers hoe beter!

Volgende week dienen wij vanuit de NFV onze gedetailleerde reactie in.

Reageren
Ga naar de pagina van de internetconsultatie wet franchise.

>>>>>>>>>>>>>>>Uitgebreide versie
>>>>>>>>>>>>>>>Korte Verse

Reageren in een paar stappen

Op de webpagina van de consultatie kunt u de keuze maken om uw reactie in een bestand te uploaden of de tekst te plakken/typen in een tekstvak.

Uploaden bestand:
Stap 1: klik op ‘Direct naar document toevoegen’ en op ‘bestand kiezen’  en u kunt uw reactie uploaden. 

Stap 2: vul hier uw contactgegevens in en u kunt beslissen of u uw reactie openbaar wilt maken.

Gebruik tekstvak: onder ‘Vraag’

Stap 1: hier kunt u uw reactie plakken/typen. Let op! Bij een grote hoeveelheid tekst is het van belang dat u goed kijkt of alle tekst in het tekstvak past. Er is een maximum aantal karakters van toepassing, maar het is niet duidelijk hoeveel dit er zijn.

(U kunt er ook voor kiezen om bij stap 2 uw volledige reactie in een bestand te uploaden). 

Stap 2: ‘Bestand invoegen’ hier kunt u uw reactie uploaden in een bestand of achtergrondinformatie toevoegen.

Stap 3: vul hier uw contactgegevens in. Hier kunt u ook beslissen of u uw reactie openbaar wilt maken.

Let op! Na het invullen ontvangt u een automatisch antwoord in uw mail waarin u uw reactie moet bevestigen. Na bevestiging ontvangt u een definitieve bevestiging. Deze kunt u binnen een paar minuten ontvangen, maar het kan ook enkele uren duren. 

Maakt u uw reactie niet openbaar? Dan ontvangen wij graag een kopie van uw reactie via franchise@nfv.nl. Uiteraard gaan wij hier vertrouwelijk mee om.

25 jan 2019

Agenda