Actueel

NFV Themamiddag Import en Export van franchiseformules 3 november

De Nederlandse Franchise Vereniging heeft specialisten gevraagd om hun kennis en ervaring te delen. En hieruit is het nieuwe boek “import en export” ontstaan. Het boek dat wij deze middag vol trots mogen presenteren, nadat wij samen met u nader op de inhoud zijn ingegaan.  

De themamiddag is alleen voor NFV leden toegankelijk en is gratis. De aanwezigen ontvangen een exemplaar van het nieuwe boek. Bent u geen NFV lid en heeft u interesse om deel te nemen? Neemt u dan contact op via info@nfv.nl  

Programma

14.30 uur Ontvangst
15.00 uur Welkomstwoord, Romana Engeman, Algemeen Directeur NFV en middagvoorzitter.
15.05 uur Introductie op het thema, Jos Burgers, Directeur Franchise NFV en samensteller van het nieuwe boek.
15.20 uur Internationale Expansie met een Franchiseformule, Martine de Koning, Advocaat / Attorney-at-law bij Kennedy Van der Laan.
15.40 uur Master Franchising, Tim van der Maas, Advocaat/partner bij Valegis Advocaten.
16.00 uur Pauze.
16.30 uur Praktijkvoorbeelden succesvolle import en export. Presentatie van formules en statafeldiscussie met formules die de stap naar het buiteland hebben aangedurfd en buitenlandse formules die voet op Nederlandse bodem hebben gezet. Met Pirtek, Hunkemöller, Kaldi, Used Products, Home Instead en Straetus.
17.30 uur Uitreiking eerste exemplaar van het nieuwe boek met aansluitend een toast op internationaal franchisesucces en een netwerkborrel.

Locatie

Kennedy Van der Laan
Haarlemmerweg 333, 1051 LH Amsterdam.

Aanmelden
via info@nfv.nl

3 nov 2014

Agenda