Actueel

Genomineerden van de NFV Franchise Innovatieprijs 2014 zijn bekend!

Het doel van deze prijs is om Franchiseformules die een uitmuntende prestatie leveren of hebben geleverd op het gebied van innovatie een podium te bieden. De franchiseformules Finovion, Fit20 en Flexibility zijn genomineerd voor de NFV Franchise Innovatieprijs 2014.
 
Nominaties
De NFV leden konden zichzelf aanmelden voor de NFV Franchise Innovatieprijs. Een vakjury* toetst iedereen op basis van vooraf gestelde criteria en de innovatie moet betrekking hebben op nieuwe ideeën, goederen, diensten en/of processen. Uit alle aanmeldingen worden 3 genomineerden vastgesteld. De genomineerden geven een filmpresentatie tijdens de NFV Jaardag op 27 mei 2014 aan het aanwezige publiek(= leden van de NFV). De aanwezigen  stemmen op één van de genomineerden en degene met de meeste stemmen wordt de uiteindelijke winnaar voor 2014!
 
Uitreiking en bekendmaking
De winnaar wordt, net als de winnaar voor de NFV Franchise Trofee,  bekendgemaakt door Halbe Zijlstra Fractievoorzitter VVD Tweede Kamer tijdens de NFV Jaardag met o.a. de 42ste Algemene Ledenvergadering op dinsdag 27 mei 2014.
 
De genomineerde franchiseformules
Finovion: vooruitstrevend administratie- en accountantskantoor in franchise met een duidelijke adviesfunctie naar haar klanten. Finovion heeft een administratiestraat actief waarbij alle systemen aan elkaar zijn gekoppeld. Door deze slimme automatisering kunnen de standaard administratieve processen tijdig en snel worden afgerond, waardoor de Finovion adviseur zich kan concentreren op het proactief opstellen en meedenken met zijn klanten. Binnen de Finovion formule zijn specialisten zoals administrateurs, accountants, salarisadministrateurs en fiscalisten actief.
Fit20: Fit20 is een unieke, innovatieve Personal Trainingsmethode waarbij de klant, op afspraak, éénkeer per week onder persoonlijke begeleiding wordt getraind om fit te worden en te blijven: "De klant hoeft zich niet om te kleden vanwege de slow-motion training in een airco gekoelde ruimte waardoor je niet zweet en dus direct door kan naar je volgende afspraak zonder tijdsverlies". 
Flexibility:Een eigen uitzendbureau starten en een succesvolle ondernemer worden met Flexibility! Met meer dan 100 vestigingen en verschillende labels is Flexibility het eerste en grootste virtuele uitzendorganisatie van Nederland en België. Flexibility biedt mogelijkheden om vrij te ondernemen, met het gemak van een professionele organisatie en een backoffice die altijd klaar staat.


 
*De vakjury bestaat uit:
Hans Miete, Directeur New York Pizza, winnaar van de NFV Franchise Trofee 2013.
Max Prudon, Directeur Binnenstadservice Nederland, winnaar NFV Innovatieprijs 2013.
Nina Spithorst, Teamleider Small Business en Retail Management Stenden Hogeschool.
Paul van Vuuren, Directeur ING Grootbedrijf & Instellingen, regio Zuid Oost
Will van den Hoogen, Voorzitter Nederlandse Franchise Vereniging.

28 apr 2014

Agenda