Actueel

Franchisenemer worden? Kom naar de KvK Startersdag op 1 november 2014

Bent u voornemens om te starten als franchisenemer? Het is van belang om in de fase van toekomstig franchisenemer een goed inzicht te ontwikkelen in o.a. de samenwerkingsvorm franchise, de belangrijkste juridische en financiële aspecten.

KvK Startersdag
De Startersdag van de Kamer van Koophandel is dé informatiedag voor iedereen die goed voorbereid met zijn eigen bedrijf wil beginnen of informatie wil verkrijgen over het starten van een eigen bedrijf. Juristen, accountants en andere specialisten van onder andere banken, de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel geven meer informatie over het starten van een eigen bedrijf.

In presentaties en persoonlijke gesprekken krijgt de bezoekende starter antwoord op vragen over bijvoorbeeld: financiën, rechtsvormen, belastingen en administratie, marketing, verzekeringen, personeel en huisvesting. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere ondernemers. De Startersdag  is gratis toegankelijk.

Op iedere locatie zijn zes themapleinen (starten, klanten vinden, financieren, overnemen, groeien, ontmoeten). Bezoekers kunnen gerichte informatie inwinnen bij ondernemers en deskundigen. Gekoppeld aan deze zes thema’s zijn er uiteenlopende workshops te volgen en is er een interactief programma op het ontmoetingsplein. Interactie en beleving staan centraal.

Meer informatie over de KvK Startersdag? Of aanmelden? Dat kan via de website van de Kamer van Koophandel.

> Meer informatie www.kvk.nl/startersdag 

19 okt 2014

Agenda