Actueel

Fit20 is de winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs 2014!

Fit20 was de uitblinker met hun innovatie. Zij zijn uit 3 genomineerden beloond met hun innovatieve trainingsmethode van 1 x 20 minuten trainen per week op afspraak onder persoonlijke begeleiding met resultaat. Zij waren vorige jaar ook genomineerd voor de NFV Franchise Innovatieprijs. Intussen is hun innovatie nog verder ontwikkeld en verbeterd met een eigen ontwikkelde app, genaamd ‘fit20 forward’. Dit heeft hun onder andere tot winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs 2014 gemaakt!


Foto van Ophem

Het doel van de Innovatieprijs is om Franchiseformules die een uitmuntende prestatie leveren of hebben geleverd op het gebied van innovatie een podium te bieden. Naast Fit20 waren Finovion (een netwerk van administratiekantoren en accountantskantoren) en Flexibility(een virtueel uitzendbureau)genomineerd voor deze prijs.
 
Nominaties
De NFV leden konden zichzelf aanmelden voor de NFV Franchise Innovatieprijs. Een vakjury toetst de aanmeldingen op basis van vooraf gestelde criteria en de innovatie moet  betrekking hebben op nieuwe ideeën, goederen, diensten en/of processen. Uit de
aanmeldingen zijn de 3 genomineerden vastgesteld. De genomineerden hebben tijdens de NFV Jaardag op 27 mei 2014 een filmpresentatie aan de NFV-leden gegeven. De leden hebben met stembiljetten hun keuze kenbaar gemaakt en Fit20 heeft met de meeste stemmen gewonnen! 


Foto van Ophem
Walter Vendel, Algemeen directeur Fit20 Franchise BV (links)
Halbe Zijlstra, Fractievoorzitter VVD Tweede Kamer (rechts)

28 mei 2014

Agenda