Cosly.com

« Terug naar zoekresultaten

Nieuwe zoekopdracht met formulezoeker:

Kenneth Smit


Kenneth Smit

Franchise Status: Erkend lid

Kenneth Smit zorgt als marktleider al meer dan 30 jaar voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dat doen we o.a. met praktijkgerichte en commerciële trainingen die binden en boeien en bijdragen aan het  bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers en een succesvolle carrière van onze deelnemers.
 
Wij richten ons op het verhogen van efficiency en effectiviteit van organisaties &  individuen waardoor het resultaat van deze partijen kan groeien  en men de juiste keuzes kan maken op basis van continuïteit en onderlinge verbinding. Om te werken aan deze groei is er verandering nodig. Kenneth Smit begeleidt deze veranderprocessen, zowel op individueel- als op groepsniveau en creëert hiermee succes voor alle partijen.
 
Trainen bij Kenneth Smit vraagt daarom om lef en zelfvertrouwen. De lat ligt hoog. Voor onze deelnemers die er trots op mogen zijn dat ze de confrontatie met zichzelf aandurven; voor onze opdrachtgevers, managers en human resource professionals die durven investeren in een beter bedrijfsresultaat.


Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Kenneth Smit
Formulenaam: Kenneth Smit
Bezoekadres: Welschapsedijk 20a, 5652 XM EINDHOVEN
Website: www.kennethsmit.com
E-mailadres: info@kennethsmit.com

Contactpersoon:
Naam: de heer Martin van den Goorbergh
Telefoonnummer: 040 - 251 13 37

Financieel:

Informatie over franchisenemer worden bij een formule?
De formule(s) die u heeft aangevinkt bij uw zoekresultaten zijn hieronder terug te zien.

Vul uw gegevens in om in contact te komen met de geselecteerde formule(s). De verantwoordelijke voor franchise bij de formule zal na ontvangst van uw verzoek aangeven welke procedure wordt gevolgd om uw informatie aanvraag in behandeling te nemen.


U dient eerst een of meerdere formules te selecteren voordat u informatie kan aanvragen.

Cosly.com