Cosly.com

« Terug naar zoekresultaten

Nieuwe zoekopdracht met formulezoeker:

bbb health boutique


bbb health boutique b.v.

Franchise Status: Erkend lid

bbb health boutique is een bewezen formule die al sinds 2008 succesvol inspeelt op de toenemende interesse en aandacht voor een gezonde leefstijl: echte voeding, mindfulness en efficiënt trainen. bbb coacht vrouwen op een warme, professionele, laagdrempelige en leuke manier naar een gezondere leefstijl waardoor ze blijer zijn met hun figuur. Professionele coaches helpen persoonlijke doelen te behalen. Bij bbb werken onder andere psychologen, fysiotherapeuten, voedingsdeskundigen, diëtisten en personal trainers. 

De term boutique fitness is overgewaaid uit Amerika. Boutique fitness is te herkennen aan de persoonlijke benadering en het is kleinschaliger dan bij een reguliere sportschool. De formule richt zich op vrouwen van alle leeftijden.

De potentiële franchisenemers hebben affiniteit met beweging, voeding en coahing en bij voorkeur HBO+ niveau. Ervaring met ondernemerschap is een pré. De potentiële franchisenemer beschikt over commercieel inzicht, mensenkennis en plannend vermogen.

De franchisenemer krijgt begeleiding en coaching voor, tijdens en na de start van de bbb-studio. De franchisenemer krijgt ook handboeken, food & lifestyle tools, bewegingsprogramma's en lesformats. 


Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: bbb health boutique b.v.
Formulenaam: bbb health boutique
Bezoekadres: Hazenstraat 51, 1016 SN AMSTERDAM
Website: www.bbbhealthboutique.nl
E-mailadres: esther@bbbhealthboutique.nl

Contactpersoon:
Naam: mevr. Esther de Brouwer
Telefoonnummer: 06 - 14 86 82 67

Financieel:
Franchise Entree: € 2.500,-
Franchise Fee: 6,5%, marketing fee 2,5% en backoffice fee 2%
Franchise Reclame: n.v.t.
Franchise Royalty: n.v.t.
Eigen Middelen: afhankelijk van vorm financiering
Gemiddelde Investering: € 150.000 - € 175.000

Informatie over franchisenemer worden bij een formule?
De formule(s) die u heeft aangevinkt bij uw zoekresultaten zijn hieronder terug te zien.

Vul uw gegevens in om in contact te komen met de geselecteerde formule(s). De verantwoordelijke voor franchise bij de formule zal na ontvangst van uw verzoek aangeven welke procedure wordt gevolgd om uw informatie aanvraag in behandeling te nemen.


U dient eerst een of meerdere formules te selecteren voordat u informatie kan aanvragen.

Cosly.com