Cosly.com

« Terug naar zoekresultaten

Nieuwe zoekopdracht met formulezoeker:

Eijgen finance


Eijgen FF b.v.

Franchise Status: Erkend lid

Ontstaan van Eijgen finance

Eijgen gaat er van uit dat iedere ondernemer goede en actuele cijfers nodig heeft, alsmede kapitaal om te investeren en professionele ondersteuning om plannen te realiseren.
Jaren geleden werd directeur Ruud van Eijl binnen zijn administratiekantoor al geconfronteerd met een grotere toename van zakelijke financieringsaanvragen. De banken lieten het steeds meer liggen en Van Eijl besloot vol in te zetten op innovatie en daarnaast twee professionals aan te trekken om de aanvragen te kunnen verwerken. Eijgen finance werd opgericht, dé specialist op het gebied van zakelijke financieringen.

De wisselwerking tussen innovatie, goede cijfers en zakelijke financieringen bleek zo succesvol dat de formule in franchisevorm werd gegoten. Het netwerk van samenwerkende franchisenemers bouwt het succes nu verder uit in geheel Nederland. 

Wat doet Eijgen finance?

Eijgen finance adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen. Eijgen finance laat ondernemingen tot bloei komen. Eijgen finance weet exact welke eisen geldverstrekkers stellen. De financefranchisenemer weet precies welke route genomen moet worden om een financiersaanvraag te laten slagen. Ieder financieringsvraagstuk is maatwerk, onze financespecialisten hebben naast uitstekende contacten met de grootbanken ook een uitstekend netwerk van alternatieve financiers opgebouwd. Denk hierbij aan: financieringsmaatschappijen, informal investors, crowdfunding, lease- en factormaatschappijen. Eijgen zorgt voor de juiste match tegen de scherpst mogelijke voorwaarden. Het slagingspercentage is ruim 90%!


Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Eijgen FF b.v.
Formulenaam: Eijgen finance
Bezoekadres: Polderbosdyk 3, 8501 ZJ JOURE
Postadres: Postbus 224, 8500 AE JOURE
Website: www.eijgenfinance.nl
E-mailadres: secretariaat@eijgenfinance.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer Ruud van Eijl
Telefoonnummer: 0513 - 414 600

Financieel:
Franchise Entree: € 15.000,-
Franchise Fee: 10% van de omzet
Eigen Middelen: € 25.000,-
Gemiddelde Investering: € 15.000,-

Voordelen Eijgen finance voor franchisenemers:
 • Eijgen finance zorgt voor goede ondersteuning, o.a. door inzet formulemanager finance
 • Substantieel meer omzet door introducties in elkaars netwerk
 • Kostenverlaging door kosten te delen
 • Gebruikmaken van CRM Modules, Intranet en tal van innovatieve ICT-producten
 • Marketingondersteuning, ondersteuning bij promotionele activiteiten ten einde een goede regionale marktbewerking te bewerkstelligen.
 • Delen in het succes van een snelgroeiend netwerk van gespecialiseerde en relevante kennis

De ideale ondernemer:
 • Heeft passie voor de klant en wil optimale dienstverlening bieden
 • Heeft enkele jaren werkervaring in accountmanagement in de zakelijke dienstverlening
 • Heeft commerciële vaardigheden en goede contactuele eigenschappen
 • Wil samenwerken ondernemen
 • Heeft een aantoonbaar netwerk in het marktgebied
 • Is ambitieus
Eijgen onderscheidt zich door innovatie, het werken met digitale dossiers, de nieuwste vormen van communicatie en een hoogwaardige ICT-infrastructuur. Eijgen is aangesloten bij keurmerken als NBA, FFP en MKB Nederland beschikt hiermee over alle relevante certificeringen.

Eijgen finance voorziet in een behoefte waar veel ondernemers vraag naar hebben. Een persoonlijk contact die financiersvraagstukken tot een oplossing weet te brengen. Gezien de toenemende vraag uit het bedrijfsleven, is Eijgen finance op zoek naar franchisenenemers die dezelfde ambities nastreven. Het adviseren, bemiddelen en begeleiden van financieringen. 
Informatie over franchisenemer worden bij een formule?
De formule(s) die u heeft aangevinkt bij uw zoekresultaten zijn hieronder terug te zien.

Vul uw gegevens in om in contact te komen met de geselecteerde formule(s). De verantwoordelijke voor franchise bij de formule zal na ontvangst van uw verzoek aangeven welke procedure wordt gevolgd om uw informatie aanvraag in behandeling te nemen.


U dient eerst een of meerdere formules te selecteren voordat u informatie kan aanvragen.

Cosly.com