Cosly.com

« Terug naar zoekresultaten

Nieuwe zoekopdracht met formulezoeker:

Brasserie ’t Zusje


’t Zusje Franchise b.v.

Franchise Status: Erkend lid

Restaurant 't Zusje is een concept waarbij gasten voor een vast bedrag onbeperkt kleine (tapas)gerechten kunnen eten. Het concept is een combinatie van een restaurant en een buffet-restaurant: men wordt aan tafel bediend, maar heeft het voordeel van een buffet omdat men alles kan proberen en kan eten waar men op dat moment behoefte aan heeft.

Gasten komen niet naar 't Zusje om zoveel mogelijk te eten zoals in een buffet-restaurant, maar juist voor het avondvullend genieten!

Het concept maakt eten bij 't Zusje een sociale gebeurtenis. De placemats van de gasten vormen tegelijkertijd de menukaart en per tafel is er sprake van een bestelstrookje. Dit strookje kan men rond laten gaan, waardoor interactie ontstaat tussen de gasten over het eten en wat te bestellen.

De gasten worden aan tafel bediend en de keuken zorgt ervoor dat de bestelling van een tafel in één keer geserveerd wordt. Op een avond kunnen de gasten meerdere keren een bestelling doen, in elke willekeurige volgorde.

Door het sociale aspect leent het concept zich zeer goed voor o.a. groepen, families, bedrijfsuitjes en vrjgezellenfeesten, maar zeer zeker ook voor het romantische duo.

De gasten hebben keuze uit 55-60 verschillende (tapas)gerechten. Ook heeft 't Zusje drie verschillende kaarten: een gewone kaart, een vegetarische kaart en een kinderkaart. Ook beschikt 't Zusje over een Engelse tapaskaart. Tevens zijn er ook tapasstrookjes beschikbaar voor diverse diëten/allergieën.


Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: ’t Zusje Franchise b.v.
Formulenaam: Brasserie ’t Zusje
Bezoekadres: Boekelsedijk 2d, 5404 NK UDEN
Website: www.zusje-tapas.nl
E-mailadres: administratie@zusje-tapas.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer Peter Smits
Telefoonnummer: 0413 - 724914

Financieel:
Franchise Entree: 30.000 EUR excl. BTW
Franchise Fee: 2.050 EURO per maand excl BTW vast en variabel 3,5% excl. BTW over maandomzet van franchiseonderneming
Franchise Reclame: 2,5% marketing vergoeding excl. BTW over de maandomzet van franchiseonderneming
Eigen Middelen: 125.000 EUR
Gemiddelde Investering: 550.000 EUR

Informatie over franchisenemer worden bij een formule?
De formule(s) die u heeft aangevinkt bij uw zoekresultaten zijn hieronder terug te zien.

Vul uw gegevens in om in contact te komen met de geselecteerde formule(s). De verantwoordelijke voor franchise bij de formule zal na ontvangst van uw verzoek aangeven welke procedure wordt gevolgd om uw informatie aanvraag in behandeling te nemen.


U dient eerst een of meerdere formules te selecteren voordat u informatie kan aanvragen.

Cosly.com