Cosly.com

« Terug naar zoekresultaten

Nieuwe zoekopdracht met formulezoeker:

eazie


eazie

Franchise Status: Erkend lid

Eazie is één van de grootste en snelgroeiende healthy food ketens van Nederland! Stap met zekerheid in de healthy food groeimarkt die zich de komende jaren steeds verder ontwikkeld. 

Met eazie maak jij het voor iedereen makkelijk om op zijn of haar eigen manier lekker én goed te eten. Alles wordt on the spot voor de gast bereid met de meest verse ingrediënten en heerlijke Asian flavours. Van verse wokmaaltijden, gezonde poké bowls, goedgevulde wraps tot vitaminerijke smoothies en meer. Jouw gasten kiezen hun favoriete gerechten uit het menu of gaan voor create your own. Alles waar zij op dat moment happy van worden. Eazie is multicultureel, gezond en heeft een voordelige prijs/kwaliteitverhouding. Of je nu kiest voor een volledig restaurant (eat-in, take-away en delivery) of een delivery vestiging; met de ondersteuning van de bewezen ijzersterke en succesvolle eazie formule sta je sterker.

Zit jij vol ondernemersambities? Wil je gaan franchisen met het concept van eazie en de Nederlandse markt veroveren?

Zet dan nu de eerste stap en vraag de franchisebrochure van eazie gratis aan!

Meest recent ontvangen prijzen: Best food delivery Restaurant 2020 (RestaurantGuru.com), Beste Fastfood Formule van Nederland 2019 (GFK), Het Meest Populaire Vegetarische Gerecht 2020 (Nationale Week zonder Vlees) en een eervolle tweede plaats in de ProVeg Ranking als "Meest Vegan-friendly Restaurantketens 2019" (ProVeg). 

 Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: eazie
Formulenaam: eazie
Bezoekadres: Schipholweg 103, 2316 XC Leiden
Website: www.eazie.nl
E-mailadres: franchise@eazie.nl

Financieel:
Franchise Entree: € 15.000,- (zowel delivery vestiging als ook restaurant vestiging)
Franchise Fee: 6,5% delivery vestiging en 5% restaurant vestiging
Franchise Reclame: 4% delivery vestiging en 3% restaurant vestiging
Eigen Middelen: vanaf 25% van de totale investering (zowel delivery vestiging als ook restaurant vestiging)
Gemiddelde Investering: vanaf € 200.000,- tot € 250.000,- voor delivery vestiging en vanaf € 350.000,- tot € 450.000,- voor restaurant vestiging

Informatie over franchisenemer worden bij een formule?
De formule(s) die u heeft aangevinkt bij uw zoekresultaten zijn hieronder terug te zien.

Vul uw gegevens in om in contact te komen met de geselecteerde formule(s). De verantwoordelijke voor franchise bij de formule zal na ontvangst van uw verzoek aangeven welke procedure wordt gevolgd om uw informatie aanvraag in behandeling te nemen.


U dient eerst een of meerdere formules te selecteren voordat u informatie kan aanvragen.

Cosly.com