Cosly.com

« Terug naar zoekresultaten

Nieuwe zoekopdracht met formulezoeker:

RegioBank


RegioBank

Franchise Status: Erkend lid

RegioBank onderscheidt zich van de traditionele banken door alle moderne bankproducten te combineren met de persoonlijke dienstverlening van een zelfstandig intermediair (bemiddelaar/financieel adviseur). Er is altijd wel een intermediair bij u in de buurt: iemand die uw regio goed kent en een sterke binding heeft met de omgeving.

De producten van RegioBank kenmerken zich door gunstige tarieven en heldere voorwaarden. Voor hypotheken, lenen, verzekeringen, beleggen, sparen en betalen kunt u terecht bij een intermediair van RegioBank, zodat u ervan verzekerd bent dat uw financiën in goede en betrouwbare handen zijn. De met ons samenewerkende intermediairs zijn onafhankelijke en zelfstandige tussenpersonen. Ten aanzien van spaar- en betaalproducten bemiddelt uw intermediair overigens exclusief in producten van RegioBank (en niet in die van andere aanbieders). We bieden onze financiële diensten aan via een groot aantal iintermediairs verspreid over Nederland


Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: RegioBank
Formulenaam: RegioBank
Bezoekadres: Croeselaan 1, 3521 BJ Utrecht
Postadres: Postbus 918, 3500 AX Utrecht
Website: www.snsregiobank.nl
E-mailadres:

Contactpersoon:
Naam: de heer Hans Van den Bor
Telefoonnummer: 030 - 291 43 03

Financieel:

Informatie over franchisenemer worden bij een formule?
De formule(s) die u heeft aangevinkt bij uw zoekresultaten zijn hieronder terug te zien.

Vul uw gegevens in om in contact te komen met de geselecteerde formule(s). De verantwoordelijke voor franchise bij de formule zal na ontvangst van uw verzoek aangeven welke procedure wordt gevolgd om uw informatie aanvraag in behandeling te nemen.


U dient eerst een of meerdere formules te selecteren voordat u informatie kan aanvragen.

Cosly.com