Cosly.com

« Terug naar zoekresultaten

Nieuwe zoekopdracht met formulezoeker:

KUBUS administratie, belastingadviseurs en accountants


Kubus Cooperatie u.a.

Franchise Status: Erkend lid

KUBUSfranchise is gewoon tegendraads en acteert op een wijze die haaks staat op wat gebruikelijk is in de sector. We zijn een coöperatie met transparantie in alle lagen van de organisatie. KUBUS geeft inzicht in de kosten van haar organisatie. Als lid van KUBUS blijft u eigenaar van uw eigen KUBUSkantoor en krijgt u ondersteuning op specifieke onderdelen die u zelf wenst zoals: vaktechniek, marketing, klantenwerving etc. De Coöperatie kent een geringe overhead en vraagt voor het lidmaatschap een alleszins redelijke (kostprijs)vergoeding.
Binnen de coöperatie werken kantoren op zelfstandige basis samen. De coöperatie regelt alleen die zaken die een individueel kantoor voordeel opleveren zoals vervanging tijdens vakantie en verlof, fiscaaljuridisch advisering,
trainingen, accountantsverklaringen, gemeenschappelijke kennisbank met inbegrip van een forum (als collega’s maken we gebruik van elkaars kennis en ervaring). Alle gewenste specialisaties zijn beschikbaar. Het KUBUSnet­werk van specialisten acteert op een hoog niveau (HBO – Academisch), hetgeen een goede prijs/kennis verhou­ding van diensten oplevert. KUBUS hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar dienstverlening hetgeen haar basis vindt in het KUBUS kwaliteitscertificaat (conform Europese wetgeving).


Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Kubus Cooperatie u.a.
Formulenaam: KUBUS administratie, belastingadviseurs en accountants
Postadres: Postbus 12, 6653 ZG DEEST
Website: www.kubus.nl
E-mailadres: info@kubus.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer W van de Ven
Telefoonnummer: 0487 517535

Financieel:
Franchise Entree: € 1000,= lidmaatschap € 4000,- goodwill
Franchise Fee: Vast € 500 + variabel 5 1/2 % aflopend naar 2 1/2 % van de kantooromzet per jaar
Franchise Reclame: -
Franchise Royalty: -
Eigen Middelen: € 10.000,=
Gemiddelde Investering: € 12.500,=

Informatie over franchisenemer worden bij een formule?
De formule(s) die u heeft aangevinkt bij uw zoekresultaten zijn hieronder terug te zien.

Vul uw gegevens in om in contact te komen met de geselecteerde formule(s). De verantwoordelijke voor franchise bij de formule zal na ontvangst van uw verzoek aangeven welke procedure wordt gevolgd om uw informatie aanvraag in behandeling te nemen.


U dient eerst een of meerdere formules te selecteren voordat u informatie kan aanvragen.

Cosly.com