Cosly.com

« Terug naar zoekresultaten

Nieuwe zoekopdracht met formulezoeker:

LIVERA


Livera BV

Franchise Status: Erkend lid

Over Livera
Livera, dé bodyfashion speciaalzaak van Nederland, streeft naar de nummer één positie in het middensegment van de bodyfashionmarkt. Met ruim 100 winkels en een webshop is Livera al ruim 50 jaar een begrip in bodyfashion in Nederland. Livera heeft een naamsbekendheid van 97% én wordt hoog gewaardeerd door vrouwen van alle leeftijden om haar kwaliteit, betrouwbaarheid en expertise.
Met de overname door Chantelle Lingerie in 2014 heeft Livera een nieuwe koers ingezet. Het Franse familiebedrijf is eigenaar van de merken Chantelle, Passionata, Femilet en Chantal Thomass. Livera biedt moderne en comfortabele bodyfashion die ervoor zorgt dat jij je als vrouw zelfverzekerd en mooi voelt. Livera is er voor iedere vrouw, voor elk moment!

Een perfecte mix van private label en bekende merken
Livera heeft een wisselende collectie in lingerie-, nachtmode en badmode. Het grootste deel van de collectie in de winkels bestaat uit private label; Livera, Chantelle, Passionata en Femilet. Hiermee is een breed aanbod van kwaliteitsproducten in het lagere en middensegment met een aantrekkelijke marge gegarandeerd. Deze collectie wordt aangevuld met een groot aanbod van bekende merken. De marges op onze merken zijn zeer interessant door de hechte samenwerking met Chantelle en het consignatiemodel; je betaalt dus alleen wat je verkoopt!

Laat je verleiden door Livera
Livera wil haar formule verder uitbreiden en is op zoek naar franchisenemers. Heb je een passie voor fashion en droom je ervan om een eigen speciaalzaak te starten? Kies dan voor een succesvolle winkelformule en een goed rendement. Livera biedt een uniek verdienmodel waarbij de startende ondernemer 70% van de collectie in consignatie ontvangt en na verkoop tegen een gegarandeerde marge bij ons afrekent. Daarnaast ontzorgt Livera je op het gebied van Marketing en Inkoop. Je kunt je volledig richten op het lokaal ondernemerschap.

De perfecte locatie bij jou in de buurt
Binnen Nederland zijn wij op zoek naar gedreven, ambitieuze ondernemers met passie, enthousiasme en inzet. Iedere winkel van Livera heeft een exclusief verzorgingsgebied. Om er zeker van te zijn dat we de juiste panden vinden, werkt Livera samen met een gerenommeerde vastgoedadviseur die goede contacten onderhoudt met landelijk en regionaal opererende makelaars en projectontwikkelaars.

Word jij de nieuwe Livera-ondernemer?
Met Livera combineer je het ondernemerschap met de voordelen van een succesvolle winkelformule. Kies je voor Livera, dan maak je gebruik van onze kennis en professionaliteit. Daarbij nemen wij je veel werk uit handen. Zo haal je  steeds het beste uit je klanten en uit jezelf.
 
Zet nu de eerste stap
Spreekt onze formule je aan en wil je ons lokale ondernemerschap versterken? Dan maken we graag kennis met je! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Livera, bel naar +31 (0)33 303 45 45 of mail naar retailservice@livera.nl
De formule is op zoek naar:
  • Een ondernemende, commerciële kandidaat die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan
  • Iemand die representatief en servicegericht is
  • Een kandidaat die houdt van de verkoopvloer en bij voorkeur minimaal 4 dagen meedraait
  • Iemand die ervaring heeft met leidinggeven en als een motivator werkt
  • Een ambitieuze kandidaat met minimaal MBO denk en werkniveau
  • Een kandidaat met sterke communicatieve vaardigheden, zowel richting klanten als naar medewerkers
  • Iemand die affiniteit heeft met fashion/lingerie
 


Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Livera BV
Formulenaam: LIVERA
Postadres: De Brand 27, 3823 LJ AMERSFOORT
Website: www.livera.nl
E-mailadres: retailservice@livera.nl

Financieel:
Franchise Entree: EUR 10.000,-
Franchise Reclame: --
Franchise Royalty: --
Eigen Middelen: € 50.000,- (rest financieringsaanvraag bank)
Gemiddelde Investering: afh. van exploitatie

Informatie over franchisenemer worden bij een formule?
De formule(s) die u heeft aangevinkt bij uw zoekresultaten zijn hieronder terug te zien.

Vul uw gegevens in om in contact te komen met de geselecteerde formule(s). De verantwoordelijke voor franchise bij de formule zal na ontvangst van uw verzoek aangeven welke procedure wordt gevolgd om uw informatie aanvraag in behandeling te nemen.


U dient eerst een of meerdere formules te selecteren voordat u informatie kan aanvragen.

Cosly.com