T ZUSJE

Franchise Status: erkend lid

t Zusje is een concept waarbij gasten kunnen genieten van kleine complete gerechtjes die je de hele avond kunt bestellen voor een vaste prijs. Het concept is een combinatie van een restaurant en een buffet-restaurant: men wordt aan tafel bediend, maar heeft het voordeel van een buffet omdat men alles kan proberen en kan eten waar men op dat moment behoefte aan heeft.

Gasten komen naar ’t Zusje om heerlijk ongedwongen avondvullend bourgondisch te genieten.

Het concept maakt eten bij ’t Zusje een sociale gebeurtenis. De placemats van de gasten vormen tegelijkertijd de menukaart en per tafel is er sprake van een bestelstrookje. Dit strookje kan men rond laten gaan, waardoor interactie ontstaat tussen de gasten over het eten en wat te bestellen.

De gasten worden aan tafel bediend en de keuken zorgt ervoor dat de bestelling van een tafel in één keer geserveerd wordt. Gasten kunnen per ronde 2 gerechtjes bestellen, in elke willekeurige volgorde.

Door het sociale aspect leent het concept zich zeer goed voor o.a. groepen, families, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten, maar zeer zeker ook voor het romantische duo.

De gasten hebben keuze uit 55-60 verschillende (tapas)gerechten. ’t Zusje heeft een klassieke kaart maar wel met een moderne twist. Bij het “Rondje groen” vindt men diverse vegetarische gerechten . Ook biedt ’t Zusje haar menukaarten aan in verschillende taalversies. Tevens zijn er ook tapasstrookjes beschikbaar voor diverse dieetwensen.

19 apr 2021

't Zusje Franchise b.v.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: 't Zusje Franchise b.v.
Formulenaam: T ZUSJE
Bezoekadres: Boekelsedijk 2d 5405 NK UDEN
Postadres:
Website: www.zusje.nl
E-mailadres: melanie@zusje.nl
Contactpersoon:
Naam: de heer Peter Smits
Telefoonnummer: 0413 - 724914
Financieel:
Franchise Entree: 45.000 EUR excl. BTW
Franchise Fee: 8% (jaarlijks)
Eigen Middelen:  250.000 EUR
Gemiddelde Investering: 45.000 EUR excl. BTW