MITRA DRANKEN-SPECIAALZAKEN

Franchise Status: erkend lid

Mitra drankenspeciaalzaken
Sinds de oprichting in 1974 behoort Mitra tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. De unieke formule is sinds 2016 voor 100% franchise waarbij de ondernemers gezamenlijk voor 50% eigenaar zijn van de formule. De overige 50% is in handen van de Monnik dranken welke al meer dan 100 jaar als familiebedrijf dranken importeert en distribueert. Mitra onderscheid zich als full service drankenspeciaalzaak met een groot assortiment van onder andere speciaalbieren, bijzondere gedestilleerd producten, cadeaus en exclusief bij Mitra beschikbare wijnen. Naast dit assortiment is er voldoende extra ruimte om als ondernemer te kunnen specialiseren op het gebied van lokale producten en vraag. Mitra is voor het vijfde jaar op rij verkozen tot beste winkelketen in de categorie eten & drinken.
Mitra is aangesloten bij De Nationale Franchise Gids en is erkend lid van de NFV.

Wat doet Mitra?
Bij Mitra spreken we niet over een hoofdkantoor maar over een retail service organisatie wat de ondernemer ont zorgt op het gebied van inkoop, marketing en communicatie. Dit zodat de ondernemer zich kan richten op het belangrijkste: bezig zijn met het product en de consument. Wij geloven in lokaal ondernemerschap en vinden het belangrijk dat niet Mitra maar de ondernemer centraal staat. Met het service kantoor wordt u in staat gesteld om met plezier en passie te ondernemen, het verschil te maken en te bouwen aan het eigen succes.
Verder is Mitra een platte en transparante organisatie waarbij er naast de gestelde franchise fee voor de formule geen bijkomende kosten zijn. Door middel van de flat fee worden de kosten van de formule gedekt maar vanwege de coöperatieve manier van werken is er geen winstoogmerk voor de formule zelf. Dit betekent dat ook dat alle voordelen altijd ingezet worden ten behoeve van de ondernemer.

Profiel franchisenemer Mitra
Als franchisenemer van Mitra beschikt u, met onze hulp, over een uitstekende kennis van de dranken. Als lokale specialist op het gebied van dranken maakt u gebruik van de formule van Mitra om optimaal in te spelen op de markt. Met uw eigen ondernemers mentaliteit en ambities in combinatie met de formule van Mitra bent u in staat om de consument perfect te bedienen en binnen uw eigen beschermde gebied de rol van drankenspecialist te verwezenlijken.

19 apr 2021

Mitra Retail BV

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Mitra Retail BV
Formulenaam: MITRA DRANKEN-SPECIAALZAKEN
Bezoekadres: Zilverschoon 28 6922 GV DUIVEN
Postadres:
Website: www.mitra.nl
E-mailadres: alex.dijkstra@mitra.nl
Contactpersoon:
Naam: De heer Alex Dijkstra
Telefoonnummer: 088-5013111
Financieel:
Franchise Entree: neem contact op met Mitra
Franchise Fee: Flat Fee
Gemiddelde Investering: neem contact op met Mitra