KENNETH SMIT

Franchise Status: erkend lid

Kenneth Smit zorgt als marktleider al meer dan 30 jaar voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dat doen we o.a. met praktijkgerichte en commerciële trainingen die binden en boeien en bijdragen aan het bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers en een succesvolle carrière van onze deelnemers.

Wij richten ons op het verhogen van efficiency en effectiviteit van organisaties & individuen waardoor het resultaat van deze partijen kan groeien en men de juiste keuzes kan maken op basis van continuïteit en onderlinge verbinding. Om te werken aan deze groei is er verandering nodig. Kenneth Smit begeleidt deze veranderprocessen, zowel op individueel- als op groepsniveau en creëert hiermee succes voor alle partijen.

Trainen bij Kenneth Smit vraagt daarom om lef en zelfvertrouwen. De lat ligt hoog. Voor onze deelnemers die er trots op mogen zijn dat ze de confrontatie met zichzelf aandurven; voor onze opdrachtgevers, managers en human resource professionals die durven te investeren in een beter bedrijfsresultaat.

19 apr 2021

Kenneth Smit

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Kenneth Smit
Formulenaam: KENNETH SMIT
Bezoekadres: Welschapsedijk 20a 5652 XM EINDHOVEN
Postadres:
Website: www.kennethsmit.com
E-mailadres: info@kennethsmit.com
Contactpersoon:
Naam: de heer Martin van den Goorbergh
Telefoonnummer: 040 - 251 13 37
Financieel: