EAZIE

Franchise Status: erkend lid

Eazie is één van de grootste en snelgroeiende healthy food ketens van Nederland! Stap met zekerheid in dé healthy food groeimarkt die zich de komende jaren steeds verder ontwikkeld.

Samen maken wij het voor iedereen makkelijk om op zijn of haar eigen manier te genieten van lekker én gezond eten. Van de lekkerste poké bowls, verse wok maaltijden bomvol groenten en gezonde wraps tot vitaminerijke smoothies. Jouw gasten kiezen hun favoriete gerechten uit het menu of gaan voor create your own. Vlees, vis, vegan, glutenvrij, halal, eiwitrijk of caloriearm, alles is mogelijk en wordt à la minute bereid met de meest verse ingrediënten en heerlijke Asian flavours.

Jouw gasten genieten in je prachtige restaurant, onderweg (take-away) of lekker thuis op de bank als ze hun bestelling laten bezorgen. Eazie is multicultureel, gezond en goed betaalbaar. 

Of je nu kiest voor een volledig restaurant (eat-in, take-away en delivery) of een delivery vestiging; met de ondersteuning van de bewezen ijzersterke en succesvolle Eazie formule sta je sterker.

19 apr 2021

Eazie franchise beheer B.V.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Eazie franchise beheer B.V.
Formulenaam: Eazie
Bezoekadres: Schipholweg 103, 2316 XC LEIDEN
Postadres: Schipholweg 103, 2316 XC LEIDEN
Website: www.eazie.nl
E-mailadres: franchise@eazie.nl
Contactpersoon:
Naam: Dhr. S. Huang
Financieel:
Franchise Entree: € 15.000,-
Franchise Fee: v.a. 5%
Franchise Reclame:  v.a. 3%
Eigen Middelen:  v.a. € 40.000,-
Gemiddelde Investering: ca. 25% eigen vermogen van de totale investering