DROOM!

Franchise Status: Aspirant lid

DROOM! gaat haar franchise keten uitbreiden en zoekt enthousiaste ondernemers. Heb jij altijd al ondernemer in de horeca willen zijn waar gastvrijheid en arbeidsparticipatie elkaar versterken? Of ben je ondernemer in de zorg en ben je op zoek naar een aanvullend concept? Dan helpen wij jou graag deze DROOM verwezenlijken.

DROOM! staat bekend vanuit zijn vergadercentrum in Elst maar wij zijn ook actief in de toerisme, recreatie, museum en binnenkort komt er zelfs een ambachtelijke DROOM! ijssalon. Zo breed als de horeca is, kan het DROOM! concept kracht toevoegen. Wij geloven in gastvrijheid, arbeidsparticipatie, kwaliteit en ondernemersruimte.

Voor twee concrete locaties zijn wij op zoek naar een ondernemer. Heb je zelf een andere locatie in gedachten maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Gastvrijheid

Bij DROOM! gaan we ervan uit dat gastvrijheid de sleutel is tot het succes. Daarom streven we er naar gastvrijheid uit te stralen in alle onderdelen van onze formule, zowel in de ambiance als in een flexibele en gastgerichte werkwijze. Dat maakt dat de gasten terug blijven komen en ook dat onze (assistent-) medewerkers voelen dat zij een onderdeel uitmaken van het geheel.

Betrokkenheid

Betrokkenheid bereiken we door onze medewerkers met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt te betrekken bij onze formule. Vanwege de bijzondere combinatie van mensen met en zonder arbeidsbeperking, is het belangrijk dat beiden gecoacht  worden.

Arbeidsparticipatie

De assistent-medewerkers in onze sociale ondernemingen hebben een arbeidsbeperking. Wij benaderen hen zoveel mogelijk als collega. We accepteren de eventuele beperking maar richten de ondersteuning en coaching op hun kwaliteiten: welke talenten heeft iemand, wat is zijn of haar ambitie? Hoe kunnen deze worden ingezet en ontwikkeld binnen de bedrijfsvoering? We streven naar passende verantwoordelijkheid en gaan ervan uit dat leren gepaard gaat met vallen en opstaan. Vanuit deze visie vergroten we kansen voor de assistent-medewerker om te groeien. Haal het beste uit jezelf en elkaar!

Ondernemen

Bij DROOM! denken we commercieel. Wij zijn ondernemers. Een van onze doelen is dan ook om winst te maken. Dat doen we op een professionele manier. Voorkomen en uitstraling zijn uitermate belangrijk in onze dienstverlenende business. Maar ook het leveren van kwaliteit. Een goede professional levert kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. Bovendien is hij creatief in zijn denken en vindingrijk. Een professional is in staat verdiensten te creëren.

Kopje koffie?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 0481 367139 of franchise@bijdroom.nl

6 jun 2023

DROOM Elst B.V.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: DROOM Elst B.V.
Formulenaam: DROOM!
Bezoekadres: Nieuwe Aamsestraat 32, 6662 ND te Elst
Website: www.droombedrijven.nl
E-mailadres: thomasdehaas@bijdroom.nl
Contactpersoon:
Naam: Dhr. Thomas de Haas
Telefoonnummer: 0481 - 367 139
Financieel:
Franchise Entree: € 5.000,-
Franchise Fee: 2%
Eigen Middelen: Varieert, op aanvraag
Gemiddelde Investering: Varieert, op aanvraag