Clevers

Franchise Status: Aspirant lidmaatschap

Franchisenemer zijn bij Clevers: wat houdt het in?

Franchisenemer worden bij Clevers biedt een geweldige kans om deel uit te maken van een succesvolle en geliefde ijssalonformule. Clevers staat bekend om zijn ambachtelijk bereid ijs van hoge kwaliteit en een uitgebreid assortiment aan smaken en ijscreaties. Wij streven ernaar iedere gast het ultieme verwenmoment te laten beleven.

We onderscheiden binnen onze franchiseformule twee concepten: Clevers ijssalon en Clevers ijsbar. Clevers ijssalon is een “hard” franchiseconcept waarbij de franchisenemer op vele punten wordt ontzorgd en ondersteund. Bij het Clevers ijssalon concept gaat het om relatief grote ijssalons. Dit concept leent zich niet voor elke situatie, noch voor ieder persoon. Daarom hebben wij naast het Clevers ijssalon concept het Clevers ijsbar concept. Dit is kleiner van opzet en zien we als een “to go concept”. Het legt zich dan ook meer toe op de stedelijke gebieden.

Als franchisenemer krijg je toegang tot onze knowhow, operationele systemen, administratieve en marketingondersteuning, permanente begeleiding en profiteer je van schaalvoordelen. Bovendien biedt Clevers uitgebreide trainingen en begeleiding aan franchisenemers en werk je eerst een periode mee in een van onze bestaande vestigingen. Op deze wijze creëren we voor en met jou een solide basis om je eigen ijssalon te starten, te beheren en te laten groeien.

Als franchiseorganisatie vinden we het van cruciaal belang dat je als franchisenemer de kwaliteit van het product en de gastvrijheid voortzet en ervoor zorgt dat het ultieme verwenmoment voldoet aan de hoge verwachtingen van onze gasten.

Als franchisenemer bij Clevers word je ondernemer en de “local hero” van jouw vestiging. Het kloppend hart van je eigen bedrijf dat de nodige verantwoordelijkheid en toewijding vereist. Je bent dan ook bereid hard te werken en staat als ondernemer graag 95% van je werktijd met je team op de werkvloer.

7 feb 2024

Clevers IJs b.v.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Clevers IJs b.v.
Formulenaam: Clevers
Bezoekadres: Hagelkruisweg 3, 5971 EA Grubbenvorst
Website: https://www.clevers.nl/franchise
E-mailadres: werken@clevers.nl
Contactpersoon:
Financieel:
Franchise Entree: € 25.000,00​ voor de ijssalon - 10.000 voor de ijsbar
Franchise Fee: 6,95% voor de ijssalon - 4,75% voor de ijsbar
Gemiddelde Investering: € 350.000,00 - € 400.000,00​ voor ijssalon - € 100.000,00 - € 150.000,00 voor ijsbar