MCR Retailminds B.V.

Geassocieerd lid

Wij zijn een onafhankelijk, strategisch adviesbureau op het gebied van locatiestrategieën. Wij werken met name voor detailhandels- en daghoreca-organisaties, maar zijn zeker niet beperkt tot deze doelgroep. Op het gebied van zowel groei- en vestigingsvraagstukken als segmentatie- en haalbaarheidsstudies, zijn wij een autoriteit. Met onze onlineapplicaties en maatwerkanalyses zijn onze klanten in staat om hun locatievraagstukken slim te benaderen en te beantwoorden. Onze clientèle weten ons vaak te vinden door doorverwijzingen van financierende partijen, zoals banken. Zij achten onze rapportages realistisch en onafhankelijk.

Daarnaast helpt onze dienstverlening u bij het voldoen aan de Wet Franchise, waardoor u eventuele juridische conflicten op dit gebied kunt voorkomen.

 Voor meer informatie: https://www.mcr-retailminds.nl/over-ons/.

Contactgegevens:

MCR Retailminds B.V.

Maanweg 174

2516 AB  DEN HAAG

Dhr. Erik van Koert (Directeur) E-mail: erik@mcr-retailminds.nl

Telefoonnummer: 085- 111 7061

Algemeen emailadres: info@mcr-retailminds.nl

Website: www.mcr-retailminds.nl

Flynth

Flynth adviseurs en accountants stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. We voorzien onze klanten tijdig van relevante cijfers, geven advies en verlenen zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving.

Met ruim 1500 medewerkers en zo’n 60 vestigingen zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in praktijk. We zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Flynth Franchise – Volop kansen en uitdagingen in franchise >>>>>video

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Flynth
Postadres: Flynth Hoofdkantoor: Postbus 9221, 6800 KB  ARNHEM
Bezoekadres: Flynth Hoofdkantoor: Groningensingel 1, 10e etage, 6835 EA  ARNHEM
Website: www.flynth.nl/advies/bedrijfsvoering/franchise
E-mail: franchise@flynth.nl

Contactpersoon:
Naam: mevr. Tina Pronk
Telefoonnummer: 088 – 236 8000

Koelewijn & Partners

Koelewijn & Partners is een toonaangevend adviesbureau dat al sinds 1988 franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase ondersteund met advies en hands-on ondersteuning om via franchisemodellen nog succesvoller te worden. Van het vraagstuk, ‘is franchise de toekomst voor mij?’ tot het daadwerkelijk operationaliseren, uitbouwen en professionaliseren en ook internationaliseren van franchiseorganisaties en -vestigingen.

Koelewijn & Partners ondersteunt niet alleen op individueel organisatieniveau, maar ook in de samenwerking. Zo brengen zij franchisegevers en ambitieuze aspirant-ondernemers met elkaar in contact via effectieve werving & selectie. Tevens ondersteunen zij organisaties bij het zo effectief mogelijk inrichten van alle (franchise)processen en bij het organiseren van het franchiseoverleg zodat de franchiseorganisatie snel in kan spelen op veranderende marktomstandigheden.

Koelewijn & Partners kan u bijstaan met zowel advies als hands-on ondersteuning in alle aspecten van franchising. Omdat ze bestaan uit franchisegeneralisten met uiteenlopende specialisaties kunnen zij altijd snel collega’s en partners met de juiste specialistische kennis voor u bijschakelen. Op deze wijze ondersteund Koelewijn & Partners startende en bestaande franchiseformules bij de volgende stap in hun ontwikkeling.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Koelewijn & Partners b.v.
Bezoekadres: Havenstraat 135, 1211 KK te Hilversum
Website: https://koelewijn.nl/
E-mail: info@koelewijn.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer Joost Bos
Telefoonnummer: 035 542 08 28

RWretail

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: RWretail
Postadres:
Bezoekadres: Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET  UTRECHT
Website: www.rwretail.nl
E-mail: info@rwretail.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer R.W. Wolfs
Telefoonnummer: 06 – 573 99 305