Van Iersel Luchtman Advocaten

Het bijstaan van franchisegevers en (multi)franchisenemers in de breedste zin des woords. Sinds 1957 behoort Van Iersel Luchtman Advocaten tot de grootste advocatenkantoren in Zuid-Nederland. Daardoor kunnen franchise ondernemers bij ons terecht met iedere juridische hulpvraag. Van franchiseovereenkomst tot overname en van vergunningsproblematiek tot advies bij dreigend faillissement of herstructurering.

Van Iersel Luchtman N.V.

Wilhelminapark 15

4818 SL  BREDA

Telefoonnummer: 088 – 90 80 921

Website: www.vil.nl

Contactpersoon: Chantalle Damen (e-mail: C.Damen@vil.nl)

Payper b.v.

Met Payper besteed je alle operationele HR-zaken, inclusief het juridisch werkgeverschap uit. Je reduceert het aantal operationele HR-vragen met wel 60%.

Daarnaast nemen wij werkgeversrisico’s zoals ziekteverzuim en ook de salarisadministratie over zodat franchisenemers zich volledig kunnen focussen op (behoud van) medewerkers.

Contactgegevens:

Payper B.V., Reduitlaan 44, 4814 DC BREDA

Website: www.payper.nl

Contactpersoon: Marcel Dol (Algemeen directeur)

Telefoonnummer: 06 – 512 115 69

Daniels Huisman advocaten

Daniels Huisman Advocaten is een advocatenkantoor met een persoonlijke en assertieve benadering.
“Persoonlijk” omdat we aandacht hebben voor de mensen achter het bedrijf. “Assertief” omdat we gedreven zijn en alles op alles zetten om dat gewenste resultaat te behalen. Op weg daarnaartoe opereren wij als raadgever, bondgenoot en vertrouwenspersoon. Wij werken met ruim 30 advocaten vanuit onze drie vestigingen in Almelo, Deventer en Enschede.

Daniels Huisman Advocaten beschikt over een multidisciplinair team dat ingezet wordt bij diverse vraagstukken op franchisegebied. U vindt bij ons altijd een advocaat of mediator die gespecialiseerd is op het relevante rechtsgebied. Of het nu gaat om het beoordelen van overeenkomsten van koop- of huur, het onderhandelen bij de start van uw franchiseformule, het procederen of adviseren van geschillen, een overdracht van onderneming of een arbeidsrechtelijke vraag. Ons team staat voor u klaar.

Wij kennen de haken en ogen. De mogelijkheden en de kansen. Maar vooral de juiste weg naar het beste resultaat. Wij helpen u juridische problemen op te lossen en vervelende situaties te voorkomen. Verwacht een concrete visie, nuchterheid en een niet te beteugelen drang naar het vinden van oplossingen zodat u verder kunt met waar u goed in bent: ondernemen.

Specialisaties:
arbeidsrecht
bouwrecht
contractenrecht
erfrecht
franchiserecht
huurrecht
ie-recht, ict-recht & privacy-recht
incasso’s
insolventierecht
mededingingsrecht
mediation
ondernemingsrecht
pensioenrecht
personen- en familierecht

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Daniels Huisman advocaten
Postadres: Postbus 111 7500 AC ENSCHEDE
Bezoekadres:
Website: www.danielshuisman.nl
E-mail: bezoen@danielshuisman.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer Laurens Bezoen
Telefoonnummer: 053 – 760 0860

Scout b.v.

Wat wij doen!
Wij helpen ondernemers, bedrijven, medewerkers en teams bij het ontdekken en versterken van ondernemerschap

Dat begint al bij de keuze om wel of niet een eigen bedrijf te starten of voor een bepaalde organisatie te kiezen. We geloven in de kracht van samen ondernemen en richten ons daarbij op de volgende drie disciplines: recruitment, development en consultancy.

RECRUITMENT
We brengen persoonskenmerken en complementariteit van de kandidaat met de franchisegever of werkgever in kaart. Dat doen we door gerichte interviewtechnieken en assessments op maat. Daarnaast hebben we, samen met Martijn Driessen van Entrepeneurscan, een franchisescan ontwikkeld die de 13 belangrijkste ondernemerscompetenties in kaart brengt als basis voor besluitvorming of coaching van de kandidaat of ondernemer.

DEVELOPMENT
Belangrijke aandachtsgebieden in onze begeleidingstrajecten zijn persoonlijk leiderschap, samenwerken & communiceren, ondernemend gedrag en ondernemend leiderschap. We vertalen structurele coach- of ontwikkelvragen naar een opleidingsprogramma op maat: Een Academy, geheel in lijn met de kernwaarden en het DNA van de organisatie waar het om gaat en de competenties die ontwikkelt moeten worden.

CONSULTANCY
Bij alles wat we doen starten we met het in kaart brengen van de kernwaarden, overtuigingen en drijfveren van de persoon of organisatie met wie we werken. Op die manier borgen we de benodigde synergie. Daarnaast voorkomen we dat beslissingen worden genomen vanuit emotie of met teveel focus op vaardigheden of kennis. Een hele goede bakker is per slot van rekening niet perse een hele goede ondernemer.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Scout b.v.
Postadres:
Bezoekadres: Hooistraat 42 6651 AD DRUTEN
Website: www.scoutgroep.nl
E-mail: info@scoutgroep.nl

Contactpersoon:
Naam: mevrouw Monique Schuurmans
Telefoonnummer: 06 – 50 97 95 65

Kennedy Van der Laan

Juridische advisering en begeleiding van franchiseorganisaties en franchisenemers. Daarnaast specialisaties in Europees en mededingingsrecht. Advisering en begeleiding omvat keuze eb opzet van distributiekanalen, handhaving intellectuele eigendomsrechten en procedures op allerlei gebied.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Kennedy Van der Laan
Postadres: Postbus 58188 1040 HD AMSTERDAM
Bezoekadres:  Molenwerf 16  1014 BG  AMSTERDAM
Website: www.kvdl.com
E-mail: Martine.de.Koning@kvdl.com

Contactpersoon:
Naam: mevrouw Mr M. De Koning
Telefoonnummer: 020 550 66 66