JPR Advocaten

JPR is een full service advocatenkantoor met actief ondernemende specialisten op het gebeid van ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, vastgoedrecht, verzekeringsrecht, aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, familierecht en internationaal recht. JPR is gevestigd in Deventer en Doetinchem en heeft bezoeklocaties in Zutphen, Utrecht en Nijmegen.

Het draait bij ons om de juridische kwaliteit en om de pragmatische aanpak, waardoor we de ondernemer adviezen op maat kunnen geven, die de juridische grenzen soms zelfs overstijgen. Omdat we zelf ondernemers zijn, doen we dat efficiënt, met reële tarieven en voorspelbare kosten.

Franchise is een bijzondere samenwerkingsvorm en binnen het franchiserecht komen meerdere rechtsgebieden samen. JPR beschikt over een team van advocaten dat brede ervaring heeft op het gebied van franchising. Onze specialisten werken samen in multidisciplinaire teams en bundelen op die manier hun krachten. JPR adviseert en begeleidt u graag bij alle juridische vraagstukken waar u als franchisenemer of franchisegever mee te maken krijgt.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: JPR Advocaten
Postadres: Koopmanslaan 4 7000 AH DOETINCHEM
Bezoekadres:
Website: www.jpr.nl
E-mail: info@jpr.nl

Contactpersoon:
Naam: mevrouw Marjolein van Leeuwen
Telefoonnummer: 0314 – 37 23 11

La Gro Geelkerken Advocaten

La Gro Geelkerken Advocaten

Als u voor een juridische uitdaging staat, wilt u dat er snel en doeltreffend gehandeld wordt. Zulke advocaten vindt u bij La Gro Geelkerken: advocaten die zich niet laten regeren door de omstandigheden, maar door hun besluiten.
Met onze proactieve denk- en daadkracht ondersteunen wij u met effectieve oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in de rechtsgebieden die voor ondernemingen, instanties en overheden cruciaal zijn. Voor iedere vraag staat samen met uw vaste contactpersoon het juiste team van juridische specialisten klaar. Zo zorgen wij er samen voor dat u een voorsprong kunt nemen en behouden.

De franchisespecialisten van La Gro Geelkerken houden de ontwikkelingen in de wetgeving scherp in de gaten en daarbij denken wij graag mee om tot goede, op de praktijkgerichte en werkbare regels te komen. Daarnaast adviseren wij u graag over uw franchiseovereenkomst en andere aangelegenheden waar franchisegevers en franchisenemers tegenaan lopen.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: La Gro Geelkerken Advocaten
Postadres: Postbus 16131, 2500 BC  DEN HAAG
Bezoekadres:  WTC The Hague (Toren C, verdieping 9), Prinses Beatrixlaan 582, 2595 BM  DEN HAAG

Website: www.lagrogeelkerken.nl
E-mail: p.vandeurzen@lgga.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer mr. Pieter van Deurzen
Telefoonnummer: 070 – 79 00 130

Daniels Huisman advocaten

Daniels Huisman Advocaten is een advocatenkantoor met een persoonlijke en assertieve benadering.
“Persoonlijk” omdat we aandacht hebben voor de mensen achter het bedrijf. “Assertief” omdat we gedreven zijn en alles op alles zetten om dat gewenste resultaat te behalen. Op weg daarnaartoe opereren wij als raadgever, bondgenoot en vertrouwenspersoon. Wij werken met ruim 30 advocaten vanuit onze drie vestigingen in Almelo, Deventer en Enschede.

Daniels Huisman Advocaten beschikt over een multidisciplinair team dat ingezet wordt bij diverse vraagstukken op franchisegebied. U vindt bij ons altijd een advocaat of mediator die gespecialiseerd is op het relevante rechtsgebied. Of het nu gaat om het beoordelen van overeenkomsten van koop- of huur, het onderhandelen bij de start van uw franchiseformule, het procederen of adviseren van geschillen, een overdracht van onderneming of een arbeidsrechtelijke vraag. Ons team staat voor u klaar.

Wij kennen de haken en ogen. De mogelijkheden en de kansen. Maar vooral de juiste weg naar het beste resultaat. Wij helpen u juridische problemen op te lossen en vervelende situaties te voorkomen. Verwacht een concrete visie, nuchterheid en een niet te beteugelen drang naar het vinden van oplossingen zodat u verder kunt met waar u goed in bent: ondernemen.

Specialisaties:
arbeidsrecht
bouwrecht
contractenrecht
erfrecht
franchiserecht
huurrecht
ie-recht, ict-recht & privacy-recht
incasso’s
insolventierecht
mededingingsrecht
mediation
ondernemingsrecht
pensioenrecht
personen- en familierecht

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Daniels Huisman advocaten
Postadres: Postbus 111 7500 AC ENSCHEDE
Bezoekadres:
Website: www.danielshuisman.nl
E-mail: bezoen@danielshuisman.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer Laurens Bezoen
Telefoonnummer: 053 – 760 0860