DOEN Legal b.v.

DOEN Legal is een uniek advocatenkantoor. Wij geloven in een toegankelijke advocatuur met een positief imago.
Daarom DOEN wij duidelijk. DOEN wij gewoon en DOEN wij positief.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: DOEN Legal b.v.
Postadres:
Bezoekadres: Henriëtte van Lijndenlaan 1  3703 AS ZEIST
Website: www.doenlegal.nl
E-mail: esther@doenlegal.nl

Contactpersoon:
Naam: Naam: mevr. Esther Brons-Stikkelbroeck
Telefoonnummer: 00 31 (0) 6 28 09 09 66

Flynth

Flynth adviseurs en accountants stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. We voorzien onze klanten tijdig van relevante cijfers, geven advies en verlenen zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving.

Met ruim 1500 medewerkers en zo’n 60 vestigingen zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in praktijk. We zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Flynth Franchise – Volop kansen en uitdagingen in franchise >>>>>video

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Flynth
Postadres: Flynth Hoofdkantoor: Postbus 9221, 6800 KB  ARNHEM
Bezoekadres: Flynth Hoofdkantoor: Groningensingel 1, 10e etage, 6835 EA  ARNHEM
Website: www.flynth.nl/advies/bedrijfsvoering/franchise
E-mail: franchise@flynth.nl

Contactpersoon:
Naam: mevr. Tina Pronk
Telefoonnummer: 088 – 236 8000

Scout b.v.

Wat wij doen!
Wij helpen ondernemers, bedrijven, medewerkers en teams bij het ontdekken en versterken van ondernemerschap

Dat begint al bij de keuze om wel of niet een eigen bedrijf te starten of voor een bepaalde organisatie te kiezen. We geloven in de kracht van samen ondernemen en richten ons daarbij op de volgende drie disciplines: recruitment, development en consultancy.

RECRUITMENT
We brengen persoonskenmerken en complementariteit van de kandidaat met de franchisegever of werkgever in kaart. Dat doen we door gerichte interviewtechnieken en assessments op maat. Daarnaast hebben we, samen met Martijn Driessen van Entrepeneurscan, een franchisescan ontwikkeld die de 13 belangrijkste ondernemerscompetenties in kaart brengt als basis voor besluitvorming of coaching van de kandidaat of ondernemer.

DEVELOPMENT
Belangrijke aandachtsgebieden in onze begeleidingstrajecten zijn persoonlijk leiderschap, samenwerken & communiceren, ondernemend gedrag en ondernemend leiderschap. We vertalen structurele coach- of ontwikkelvragen naar een opleidingsprogramma op maat: Een Academy, geheel in lijn met de kernwaarden en het DNA van de organisatie waar het om gaat en de competenties die ontwikkelt moeten worden.

CONSULTANCY
Bij alles wat we doen starten we met het in kaart brengen van de kernwaarden, overtuigingen en drijfveren van de persoon of organisatie met wie we werken. Op die manier borgen we de benodigde synergie. Daarnaast voorkomen we dat beslissingen worden genomen vanuit emotie of met teveel focus op vaardigheden of kennis. Een hele goede bakker is per slot van rekening niet perse een hele goede ondernemer.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Scout b.v.
Postadres:
Bezoekadres: Hooistraat 42 6651 AD DRUTEN
Website: www.scoutgroep.nl
E-mail: info@scoutgroep.nl

Contactpersoon:
Naam: mevrouw Monique Schuurmans
Telefoonnummer: 06 – 50 97 95 65

Franchisefactory BV

Franchisefactory is een adviesbureau op het gebied van franchising. Wij helpen onze opdrachtgevers met het ontwikkelen, opzetten, uitbouwen en verbeteren van hun franchiseformule en franchiseorganisatie. Met behulp van een gedegen wetenschappelijke achtergrond, een ruime praktische ervaring bij toonaangevende franchiseformules en creativiteit bieden wij onze opdrachtgevers een persoonlijke en op maat gesneden dienstverlening.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Franchisefactory BV
Postadres:
Bezoekadres: Prinses Margrietplantsoen 33 2595 AM DEN HAAG
Website: www.franchisefactory.nl
E-mail: info@franchisefactory.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer drs. M. van Willigen
Telefoonnummer: 070 – 345 34 30

Koelewijn & Partners

Koelewijn & Partners is een toonaangevend adviesbureau dat al sinds 1988 franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase ondersteund met advies en hands-on ondersteuning om via franchisemodellen nog succesvoller te worden. Van het vraagstuk, ‘is franchise de toekomst voor mij?’ tot het daadwerkelijk operationaliseren, uitbouwen en professionaliseren en ook internationaliseren van franchiseorganisaties en -vestigingen.

Koelewijn & Partners ondersteunt niet alleen op individueel organisatieniveau, maar ook in de samenwerking. Zo brengen zij franchisegevers en ambitieuze aspirant-ondernemers met elkaar in contact via effectieve werving & selectie. Tevens ondersteunen zij organisaties bij het zo effectief mogelijk inrichten van alle (franchise)processen en bij het organiseren van het franchiseoverleg zodat de franchiseorganisatie snel in kan spelen op veranderende marktomstandigheden.

Koelewijn & Partners kan u bijstaan met zowel advies als hands-on ondersteuning in alle aspecten van franchising. Omdat ze bestaan uit franchisegeneralisten met uiteenlopende specialisaties kunnen zij altijd snel collega’s en partners met de juiste specialistische kennis voor u bijschakelen. Op deze wijze ondersteund Koelewijn & Partners startende en bestaande franchiseformules bij de volgende stap in hun ontwikkeling.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Koelewijn & Partners b.v.
Bezoekadres: Havenstraat 135, 1211 KK te Hilversum
Website: https://koelewijn.nl/
E-mail: info@koelewijn.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer Joost Bos
Telefoonnummer: 035 542 08 28

MOORE MKW

Specifieke dienstverlening aan franchiseorganisaties. Onafhankelijk advies, administratie en informatiesysteem (FRANCIS), betere presentatie van uw organisatie. Papierloze administratie.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Moore MKW
Postadres: Postbus 900 9400 AX ASSEN
Bezoekadres:
Website: www.moore-mkw.nl
E-mail: ferdy.geertsma@moore-mkw.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer Drs. F. Geertsma RA
Telefoonnummer: 0592 37 97 37